Forsideafsløring: Sig ikke at du elsker mig (Delphines Jul – Julenovelle)

Jeg glæder mig sådan til at kunne udgive dette års julenovelle, som er udsprunget af den roman jeg er ved at skrive. Den hed oprindeligt Delphines jul i mit hoved, fordi arbejdstitlen på min roman er Delphine.

Midt i romanen kunne jeg pludselig ikke komme videre før jeg var hoppet fem år tilbage i tiden. Og det passer slet ikke ind i det som foregår i romanen, men det handler om en vigtig tid i Delphines liv, så skrives skulle det.

Det passer perfekt til at være en lille novelleudgivelse for sig selv, så Sig ikke at du elsker mig (Delphines Jul) er på vej 🙂

En skøn lille julefortælling, perfekt til at læse i juledagene med en kop varm kakao og nogle småkager (eller fyldte chokolader, som Delphine ville foretrække).

Kan du ikke vente med juelstemningen, så har jeg allerede udgivet en lille sexet julenovelle ‘En Uventet julegave‘ og en sød romantisk kortroman ‘Nytårsønsket‘ – men herudner kan du se hvordan ‘Sig ikke at du elsker mig’ kommer til at se ud.

Vil du have besked samme minut som den udkommer? Så skriv dig på min nyhedsbrevsliste her. Er du bogblogger og vil have et gratis eksemplar til at anmelde på din blog? Skriv til mig her.

Sig ikke at du elsker mig - udkommer december 2015
Sig ikke at du elsker mig – udkommer december 2015
Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: