Vil du have en gratis e-bog? Jeg søger anmeldere

Vil du have gratis bøger-Jeg søger ærlige anmeldelser af mine bøger

Vil du have min nye novelle gratis, når den udkommer? Eller har du kigget på en af de andre bøger jeg har skrevet? Jeg søger anmeldere som vil anmelde historien på bogblogs/Saxo.com/Goodreads eller andre steder hvor bogelskere kan se hvad du har syntes om bogen. Du bliver den første som får den færdige e-bog helt gratis mod en ærlig anmeldelse (se, du behøver ikke engang at synes den er god!) send mig en mail på ordlaboratoriet@gmail.com eller kontakt mig her hvis du vil have et gratis anmeldereksemplar

Som selvstændig forfatter kan jeg ikke smide kæmpe summer efter en flot plakat på spor 10 på Hovedbanegården og fortælle mine læsere at jeg har en ny bog ude, derfor betyder ærlige anmeldelser fra andre læsere alt. Er du fan af mine skriverier, vil jeg gerne give dig en god læseoplevelse gratis mod at du hjælper mig med at sprede ordet. Melder du dig til at blive anmelder vil jeg forkæle dig; du vil få de nye udgivelser først, og kunne læse dem før alle andre. Har du også lyst til at anmelde på engelsk på Amazon, så skriv det til mig – jeg har planer om mange flere udgivelser på engelsk i fremtiden.

Kontakt mig her, hvis du vil have gratis anmeldereksemplarer

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: