Anjablå

Hej, og velkommen til mit lille hjørne af nettet! Jeg skriver om kærlighed, både på engelsk og dansk, og her finder du de både de søde og de frække historier, samt bøger om mindfulness, selvkærlighed og lignende. Jeg elsker en god historie, der spreder varme, kærlighed, håb og latter. Det er det, jeg kan lide at læse selv, og hvad jeg vil skrive om og dele med verden. Jeg bor i et rækkehus med lille have sammen med min mand og hund, og min yndlingssæson er efteråret, min yndlingsdrink er the eller vand, og hvis jeg kun kunne bringe en slags mad med mig til en øde ø, ville det være mørk chokolade sødet med kokosnødsukker – nam nam!

Kig dig rundt omkring på bloggen, find skrivetips eller se hvilke Forfatter Favoritter jeg har lige nu. Eller hop direkte til bøgerne og find en der er lige noget for dig.

Du kan også skrive dig op til min mailingliste, så er du sikker på ikke at gå glip af noget.

Om forfatteren

Det hele begyndte med en mælkekarton. Da Anja Carolina Christensen begyndte at lære alfabetet i skolen, længtes hun efter at knække koden til ordene så hun kunne læse når hun kedede sig ved spisebordet, når de voksne talte om kedelige voksne ting. Det var kort efter at hun begyndte at spise med den ene hånd på mælkekartonen, dreje den rundt og forsøge at læse hvad der stod på alle fire sider af den.

Derefter blev der læst på alt hvad hun kunne komme i nærheden af: shampooflasker på badeværelset, Anders And blade og så meget af underteksterne på tv som hun kunne nå inden de skiftede, specielt blev der øvet på filmen Grease som blev set mindst et par gange om ugen. Senere blev morens og bedstemødrenes bøger og ugeblade, ja sågar farens Illustreret Videnskab konsumeret sultent. Det var der at hun mærkede at hun også ville skrive og bruge ordene til at fortælle historier med.

I de små klasser besluttede hun sig for at skrive en stil, selvom læreren havde sagt at det først var næste år de begyndte på det. Hun afleverede stilen til læreren, et kærlighedseventyr om en prins der hed William som selvfølgelig fik sin prinsesse, og bad om at få den bedømt. Efter det var skrivetrangen stor og den bedste leg i hele verden var at lege forfatter, siddende foran en elektrisk skrivemaskine ved siden af bedsteveninden. Som teenager digtede hun videre med sedler under bordene i timerne sammen med veninderne, og fyldte kasser under sengen med løse sedler og notesbøger med digte og sangtekster.

På intet tidspunkt tænkte hun over at skrive en bog og dele med verden, før end at hun opdagede fan fiction og diverse fora på internettet. Responsen fra læserne gav hende blod på tanden og i 2012 selvudgav hun sin første bog, en fagbog om stress. Derefter kom novellerne og kortromanerne. Passionen for at fortælle historier om kærlighed og relationer, selvfølgelig med en lykkelig slutning, er nu som en uudslukkelig flamme.

Anja Carolinas foretrukne genre er kvindelitteratur med fokus på romantik, erotik og den følelsesmæssige udvikling hos karaktererne efterhånden som deres relation udvikler sig.

Advertisement

Join the Conversation

2 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: