Nytårsønsket

anjachristensen_2

Matt Peterson lever det liv, som enhver mand drømmer om, som ung succesfuld filmstjerne. Han har det hele, undtaget drømmekvinden. Da hans fortrolige personlige assistent Kayla forsvinder i en snestorm, få dage før nytårsaften, kan han ikke længere skjule sine følelser for hende. Hvis han finder hende igen, må han beslutte om han vil løbe risikoen og miste en ven og den bedste assistent han nogensinde har haft, ved at fortælle hende hvad hun virkeligt betyder for ham.

Note: denne historie er en kortroman.

Nytårsønsket fås hos disse forhandlere:

ebog.dk

hos Saxo.com

Arnold Busck

Køb hos Saxo.com

Anmeldelser:

Andrup’s Bookshelf har givet den fire stjerner ” Nytårsønsket er en sød kortroman med fokus på ægte følelser og at turde give efter for dem. Det er lykkedes forfatteren at få en fantastisk helhed og komme godt omkring karaktererne på trods af de få sideantal.”

Ruskjærs bøger har givet den 3 R’er og en fin ros Citat: “Det er en god bog hvis man er til romantik og en lykkelig slutning. “

Xanadues-Imagination har kun pæne ord at sige “Det er en historie, som kalder på varm kakao, lidt gråt regnvejr, hyggelig belysning, nattøj, en dyne og det ikke at skulle noget som helst. Hvis man så også er i en træhytte eller foran en kamin med brændende ild, så er omgivelserne helt perfekte til denne hyggelige historie om to mennesker, der passer sammen.”

Mimi giver den 5 stjerner og skriver: “Så har jeg læst nytårsønsket,Jeg synes den er underholdende. Der er god sans  for detaljerne, og jeg lever mig ind i historie. Den er  skrevet med en lethed, der gør at jeg gerne vil læse mere. Faktisk har jeg ikke noget dårligt at sige om den. Det er god underholdning.”

Sarah J giver den 5 stjerner og skriver: “Hvis du kan chick-flicks og gode kærlighedshistorier, så vil du helt sikkert elske Nytårsønsket… Den søde loooovestory tager dog et par uventede drejninger, så man som læser er nødt til at blive ved med at læse, til man har slugt hele bogen 🙂 God fornøjelse med læsningen!”

Join the Conversation

8 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: