Nytårsønsket

Siden indeholder reklamelinks

anjachristensen_2

Matt Peterson lever det liv, som enhver mand drømmer om, som ung succesfuld filmstjerne. Han har det hele, undtaget drømmekvinden. Da hans fortrolige personlige assistent Kayla forsvinder i en snestorm, få dage før nytårsaften, kan han ikke længere skjule sine følelser for hende. Hvis han finder hende igen, må han beslutte om han vil løbe risikoen og miste en ven og den bedste assistent han nogensinde har haft, ved at fortælle hende hvad hun virkeligt betyder for ham.

Note: denne historie er en kortroman.

Læs et uddrag nederst på siden.

Fås som cute lille paperback direkte hos mig (kan signeres hvis det ønskes) eller hos Amazon i Tyskland.

Nytårsønsket som e-bog fås hos disse forhandlere (indeholder reklamelinks):

ebog.dk

Bog & Idé

Plusbog

WilliamDam

Anmeldelser:

Andrup’s Bookshelf har givet den fire stjerner ” Nytårsønsket er en sød kortroman med fokus på ægte følelser og at turde give efter for dem. Det er lykkedes forfatteren at få en fantastisk helhed og komme godt omkring karaktererne på trods af de få sideantal.”

Ruskjærs bøger har givet den 3 R’er og en fin ros Citat: “Det er en god bog hvis man er til romantik og en lykkelig slutning. “

Xanadues-Imagination har kun pæne ord at sige “Det er en historie, som kalder på varm kakao, lidt gråt regnvejr, hyggelig belysning, nattøj, en dyne og det ikke at skulle noget som helst. Hvis man så også er i en træhytte eller foran en kamin med brændende ild, så er omgivelserne helt perfekte til denne hyggelige historie om to mennesker, der passer sammen.”

Mimi giver den 5 stjerner og skriver: “Så har jeg læst nytårsønsket,Jeg synes den er underholdende. Der er god sans  for detaljerne, og jeg lever mig ind i historie. Den er  skrevet med en lethed, der gør at jeg gerne vil læse mere. Faktisk har jeg ikke noget dårligt at sige om den. Det er god underholdning.”

Sarah J giver den 5 stjerner og skriver: “Hvis du kan chick-flicks og gode kærlighedshistorier, så vil du helt sikkert elske Nytårsønsket… Den søde loooovestory tager dog et par uventede drejninger, så man som læser er nødt til at blive ved med at læse, til man har slugt hele bogen 🙂 God fornøjelse med læsningen!”

Læs et uddrag af Nytårsønsket:

“Har du stadig ikke hørt fra Kayla?” Han så ligeså bekymret ud, som jeg følte mig.

“Nej, hun tager den ikke,” min finger stod stille i luften over den grønne knap på mobildisplayet, mens jeg debatterede med mig selv, om jeg skulle ringe en gang til? Jeg følte mig en smule hysterisk efterhånden, men prøvede ikke at vise det.

“Sådan som jeg kender hende, er det ret atypisk.” Han vendte sit blik fra snestormen og så hen på mig. En dyb fure kløvede hans ellers så ubekymrede pande. Jeg mærkede bølger af nervøsitet og uro pulsere igennem mig.

“Ja… jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, eller hvem jeg skal ringe til.” Jeg mærkede varmen fra hans hånd på min skulder. Vi stod i stilhed et øjeblik. Kevin og Jackson havde set mig og Kayla sammen under filmindspilningerne, og de vidste begge, hvor dybe mine følelser for hende var og drillede mig nådesløst med det. Men i aften var der ingen der drillede mig, hvilket bekræftede mig i, at mine bekymringer ikke var ligegyldige.

“Jeg kan ikke få fat i ham. Jeg tror, at forbindelsen er nede.” Kevin sjoskede tilbage ind i stuen, mens han hev sine bukser op med en arm, der så ud som om den tilhørte Arnold Schwarzenegger. Han fik altid rollen som actionhelten. Jeg så splejset ud i forhold til ham på trods af mine anstrengelser i fitnesscenteret. Vi satte os ned med alvorlige ansigter og ventede. Der var ikke rigtigt andet vi kunne gøre, andet end at ringe til politiet, men så længe havde han ikke været væk. Han kørte sikkert bare forsigtigt gennem sneen.

Rastløst greb jeg fat i min guitar og satte mig på hjørnet af den brune sofa og lod mine fingre tage mine frustrationer ud over strengene. De andre sad stille og lyttede. Ingen af os vidste, hvordan vi skulle reagere, skulle vi fortsætte aftenen som normalt eller være bekymrede? Jeg kunne ikke lade være med det sidste. Jeg var bekymret. Først forsvandt Kayla og nu også Bobby. Hvad var der sket og hang de to ting sammen?

Køb Nytårsønsket:

Som lille paperback direkte hos mig (kan signeres hvis det ønskes) eller hos Amazon i Tyskland.

ebog.dk

Bog & Idé

Plusbog

WilliamDam

Advertisement

Join the Conversation

8 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: