Første dag på NanoWriMo – send mere chokolade

I skrivehjørnet - Dag 1 på NaNoWriMo
I skrivehjørnet – Dag 1 på NaNoWriMo

I dag er det anden dag på NaNoWrimo og det er præcist lige så svært, som jeg havde regnet med 😉

Selvom jeg er på det sukkerfrie hold, så tror jeg denne måned kommer til at kræve mere chokolade!

En af grundene til at jeg meldte mig til, er fordi denne her bog, Delphine, er en af dem der er en “svær fødsel”. Det føles som at famle i blinde og skulle mærke efter hvad det er man rører ved.

Jeg ved hvor historien skal hen, men det går langsomt med at karaktererne åbenbarer sig for mig, og jeg finder ud af hvordan vi kommer derhen.

Jeg er allerede bagud på begge dage men håber at indhente det. Længe sidder jeg og stirrer ud i luften og tænker, nogle gange maler jeg mandalaer eller går en tur i det skønne løvfald, mens plottet vendes og drejes og jeg finder ud af hvem der gør og siger hvad og får ledetråden til næste skridt.

Jeg elsker historien, men den har ikke tænkt sig at komme let til verden, det er helt sikkert.

Første dag skrev jeg i fire blokke og gik tur, lavede mad, farvede mandalaer mens jeg tænkte over “hvad så nu?” når jeg kørte fast. Jeg brugte dermed hele dagen på at skrive 1451 ord. I dag har jeg skrevet i en blok og fået 1116 ned på papiret. I morgen regner jeg med bliver endnu værre, da jeg skal til osteopat, så jeg må give den gas i weekenden. Jeg bruger et køkkenur, for jeg har fundet ud af at hvis jeg giver mig selv 30 minutter ad gangen, så skriver jeg mere.

Jeg har også været stoppet et par gange af at skulle researche nogle småting, jeg har det bedst med at få det gjort med det samme, mens det hele står friskt for mig. Således fik jeg tjekket op på at den franske bryllupskage croquembouche hedder le og ikke la foran, fundet ud af menuen til det sydfranske bryllup Delphine er til og googlet hvordan man fjerner rødvinspletter.

Fremad mod de 50.000 ord!

Her er de første par dage i billeder:

Jeg tænker over plottet mens jeg farvelægger en mandala
20151101_150034
Mr. Google hjælper mig med at få den franske bryllupsmenu helt rigtig
20151101_150100
Mit uundværlige Pinterest – hvor jeg har historien i mit hovedet på en visuel opslagstavle – som lige nu er hemmelig, men når første udkast er færdig får du lov at kigge med 🙂
20151101_150117
Den uundværlige timer
20151102_130800
Den endnu mere uundværlige chokolade!
Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: