Internationale skridt – om at være international selvstændig forfatter

Yay - The New Year's Wish er oppe på Smashwords!
Yay – The New Year’s Wish er oppe på Smashwords!

Jeg startede egentlig min forfatterkarriere på det internationale marked – fiktionsmæssigt – med The New Year’s Wish. Det er allerede to år og mange downloads siden at den fik sin debut på Amazon. Så kom der fart på de danske skriverier og først nu er der så kommet fokus på det internationale igen.

Jeg har taget et valg om at alle mine bøger skal udkomme på engelsk også – nogle sågar på engelsk først. Og jeg har taget et bevidst valg om at komme ud på så mange salgskanaler som muligt, for man ved aldrig hvor ens læsere kan lide at købe bøger. Derfor var glæden stor, da jeg i går endelig var ude af min ekslusivitetsperiode med Amazon og kunne uploade bogen på Smashwords.

Smashwords sælger den og distribuerer den videre til bl.a. iBooks, Barnes & Noble og Kobo. Lidt ligesom det danske Publizon, hvor man kan uploade sine bøger og så kan alle boghandlere sælge den, hvis de ønsker.

TNYW

Det eneste irritationsmoment er at Smashwords ikke er særligt velegnet til his man skriver under flere forskellige navne – lidt en hovedpine for mig, som jo har flere pseudonymer, til forskellige genrer. Men den tid den sorg, når Sofia Love bøgerne og de kommende Anja Christensen bøger skal uploades.

Lige nu er The New Year’s Wish på vej ud i verden, og det er spændende at se om det vil puste nyt liv i den lidt ældre bog.

Herhjemme fås den på dansk som Nytårsønsket bl.a. på Saxo og Hanen Galer.

Kærlighed i de franske alper.

Den succesfulde unge skuespiller Matt Peterson lever det liv alle mænd drømmer om. Han har det hele, undtagen kvinden han har længtes efter i årevis, hans assistent Kayla. Et par dage før nytårsaften forsvinder Kayla i en vild snestorm, på vej til et hemmeligt møde i Paris. Matt frygter at han har mistet hende for evigt og kaster sig ud i sit livs største udfordring for at finde og redde kvinden han elsker, før det er for sent.

En sød kortroman.

TNYW (1)

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: