Søde september

“I love the way you put me in a mood for

Jeg elsker dig for din sprødere luft, din blå himmel, dine æbler, din måde at give mig en udfordring på når jeg skal vælge dagens tøj (jeg ved aldrig om jeg skal tage korte ærmer på, eller en frakke og et tørklæde) og for din evne til at stadig producere smukke blomster der fortæller om den forgangne sommer.

varm kakao
varm kakao

Jeg elsker den made du giver mig lyst til varm kakao og æblekage, og for at få mig til at gå med strømper igen, og for at give mig den perfekte undskyldning for at blive indenfor og læse en bog.

Dit svagt melankolske stik afslører at du ikke er ligeså nem som Sommer, men din legesyge solskinsfyldte natur afslører at du er helt anderledes end Vinter.

Du konkurrerer med både Sommer og Forår med dit farveshow, og nogle gange gør du det nemmere at spise udenfor end din søster Forår, der kan være mindre varm.

Tid til strømper igen
Tid til strømper igen

Jeg elsker dig for alle de grunde og mere. Jeg takker dig for varmere bluser, måske endda en tynd striktrøje om aftenen, for dit vidunderlige morgensolskin, dine temperamentsfulde anfald af regn og torden.

Lyng på terrassen
Lyng på terrassen

Jeg elsker at du eksisterer som en fredelig overgang, som forbereder os på de hårde, kolde, mørke måneder foran os. Du lader os suge de sidste saftige gyldne solstråler før vi skal stå imod det tilsyneladende uendelige mørke.

Tak, søde september.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: