3 (udenlandske) blogs du skal kende

Juicy(1)

For nylig delte jeg de danske blogs som jeg elsker at læse, og nu er turen kommet til de udenlandske.

Jeg er tilmeldt en del, faktisk så mange at jeg slet ikke har tid til at læse dem, men de er gode og så tager jeg dem i den fart jeg nu når dem. Pt. er der således 314 ulæste mails med nye indlæg fra udenlandske blogs i min mailindbakke. Når jeg har tid, så er disse mennesker, dem jeg tjekker ud først.

catherine

Catherine Ryan Howard – Writer, astronaut, skinny – Catherine Ryan Howard wouldn’t mind being any of those Things.

Selvudgiver, til blandt andet en genial bibel om selvudgivelse, som jeg har blogget om her, og forfatter med stærke meninger om selvudgivelse, hvordan, hvornår, hvorfor. Og som stadig ønsker at blive traditionelt udgivet. Bloggen har ligget mere stille i år end ellers, men der er en guldgrube af indlæg i arkiverne og en lovning fra Catherine om at være mere aktiv i år.

 

elizabethElizabeth Gilberts facebookside

Teknisk set, slet ikke en blog. Elizabeth har ingen blog, men bruger nærmest sin Facebookside som en. Jeg læser altid med, for hun har så mange dybe indsigter, både om det at skrive og det at være menneske (og de hænger jo fint sammen, de to ting 😉 ) find hende på: https://www.facebook.com/GilbertLiz

 

penn

The Creative Penn

Drevet af Joanna Penn, er The Creative Penn en guldmine for selvudgivere. Joanna skriver både fiktion og fagbøger, samt laver selvudgiverkurser. Jeg har hægtet mig på hende og sluger hvad hun deler, for når nogen har succes med deres drømme, så lytter jeg.

 

Det var dem som jeg altid følger, er der nogle blogs du synes er værd at lægge mærke til?

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: