Juicy

Jeg elsker virkeligt blogs, desværre har jeg ikke altid så meget tid til at trawle internettet igennem og kigge ind af vinduerne til folks verden. For det er jo det som gør blogs så fede – det personlige præg – touch, om man vil 🙂

Efter jeg har kastet mig ud i at være fuldtids-selvudgiver/forfatter, har jeg selvfølgelig kastet blikket på nogle om bøger. Men jeg kunne ikke dy mig, og længere nede får du mine yndlingsblogs, der intet med bøger har at gøre.

Men her er 3, jeg gerne svinger forbi nogle gange om ugen:

Andrups Bookshelf

Rikke og jeg deler samme smag i mange bøger (dog ikke dem man kan blive bange af, haha) og når udvalget bare bliver for stort, så lader jeg mig inspirere af Rikkes anmeldelser. Rikke er også en genial betalæser/redaktør, som jeg glæder mig meget til at samarbejde med på fremtidige bøger.

banner-orange

 

 

Xanadues-Imagination

Lene Dehn Larsen er forfatter og blogger på Xanadues-Imagination. Hun er god til at samle op på de ting forfattere+spirer taler og blogger om rundt om på nettet. Du finder også anmeldelser hos Lene.

redigeret1

 

 

 

 

Ruskjærs bøger

Jeg har netop opdaget denne her blog, med anmeldelser og tanker om litteratur. Den kan jeg godt lide og kommer til at tjekke ind på.

ruskjærs

 

 

 

Bonusser (intet med bøger at gøre)

De få blogs jeg når at komme igennem til, handler ikke alle sammen om bøger. Disse her står højt på min blogliste, måske du også finder noget hverdagsguld der?

Mind4nature

Stressfri livsstil, nærvær med naturen, lækker mad og alle de andre fantastiske ting, som Doreen ryster ud af ærmet finder du her.

Julia Lahme

Julia er god til at fange det skønne guld der ligger gemt i hverdagen, både i ord og billeder. Jeg stresser totalt af, når jeg læser med hos hende.

Emily Salomon

Den eneste livsstilsblog jeg følger. Jeg drømmer om at bo i Emilys verden, om at gå op i mode på den måde hun gør, spise den mad hun gør og indrette som hun gør. I virkeligheden er jeg får doven, men jeg lever med via hendes billeder.

Advertisement

Join the Conversation

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: