Foto: Morguefile
Foto: Morguefile
Skønheden ved e-bøger er at de kan være ligeså lange og korte som du har lyst til! Du kan sagtens udgive en 15-siders guide som ellers ville have lignet en lille brochure, hvis den havde været i papirform.

Grænserne er blevet udvidet når det gælder længde. Der findes sms-noveller, blogromaner, pendlerprosa, e-noveller og kortromaner etc. Så længe det du skriver er noget læseren gider læse, så handler det ikke særligt meget om længde når det gælder e-bøger. Det er e-bogens store force når man stiller den op mod papirbogen.

De eneste to ting du reelt set skal tænke på er: Skal min bog senere udgives i en trykt version? Hvis ja, så skal du tænke over længden, for det koster at trykke en bog, og de fleste af os kan godt lide at den bog fylder bare lidt i hænderne. Den anden ting du skal tænke på er at give din e-bog et klart stempel så folk ved hvad de køber.

Er det en kortroman skal du selvfølgeligt gøre opmærksom på det og sætte prisen derefter så dine læsere ikke føler de burde have fået en 800-siders murstensroman for deres penge. Er det en novelle? En helt almindelig længde roman? Sørg for at dine læsere ved hvad det er du tilbyder og så kan længden være fuldstændigt underordnet.

Har du selv læst en e-bog som havde en usædvanlig længde? Hvad synes du om det?

bundsignup

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: