Søndagsbrunch | 20. April

Søndagsbrunch

Søndagsbrunch er et nyt tiltag på bloggen. Om søndagen har jeg endelig tid til at dykke ned i de mange artikler jeg finder om bøgernes verden i løbet af ugen. Idéen kommer fra bloggeren og forfatteren Catherine Ryan Howard, som reddede mig fra at få stress over alt det jeg gerne ville nå at læse, samtidigt med at jeg fik skrevet. Så jeg adopterede hendes metode med at bogmærke og så læse i weekenden når jeg fik tid. De bedste artikler vil jeg dele om søndagen her. Muligvis ikke hver evig eneste søndag, men når der er noget der er værd at dele videre.

Så lav en kop kaffe, the eller grøn juice, smid stængerne op og læs med.

 

Har du en bog der udkommer snart?

The Ultimate Book Launch and Marketing Guide (and Infographic)

 

Brug for noget inspiration til at komme i gang?

50 Pieces of writing advice from sucessful authors

 

Hvordan kunstnere blogger!

49 Creative Geniuses Who Use Blogging to Promote Their Art

 

Sidder du fast?

Are You Writing the Right Story?

 

Hav en rigtig dejlig søndag! Synes du godt om dette indlæg så vil jeg blive så glad hvis du vil dele med dine venner på social media knapperne herunder 🙂

 

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: