Det ultimative forfatterkontor

Det er tilladt at drømme, ikke?
Det er tilladt at drømme, ikke?

Jeg ved ikke om du kan huske at jeg for et stykke tid siden skrev om mit nye kontor?

Jeg glædede mig til endelig at have et rum dedikeret kun til bøger, computer, mapper, overstregningstuscher og tusinde notesbøger i alverdens farver, og at kunne sidde og kigge ud af vinduet når jeg holdt pause i skriverierne.

Der er blevet lavet lidt, så jeg kan sidde og skrive her, men hvis jeg troede at her ville være roligt, så tog jeg fejl. Det er ikke rummets skyld at det stadig roder med halvfærdige møbler der mangler et par skruer, flyttekasser og løse tasker, bade – og håndvægte (!) og at der mangler en reol.

Mit kontor lige nu....der er lidt vej, skal vi bare sige det sådan!
Mit kontor lige nu….der er lidt vej, skal vi bare sige det sådan!

Det er heller ikke rummets skyld at der ikke er blevet skrevet særlig meget siden vi flyttede ind i midten af december.

2014 har vist sig fra sin barske side her i starten af året, så der har både været computercrash, invasion af rotter og håndværkere (næsten lige slemt hvis du spørger mig!) og en hel del andet der ikke er befordrende for hverken skrivefreden eller indretnningen.

Jeg ved at det nok skal komme til at falde på plads, og når jeg endelig får reolpladsen til at spille, får den gamle sofa ind i hjørnet og sat læselampen op, og måske fundet et lille sofabord så man kan drikke en god kop the imens man læser….ah ja så skal det nok blive en forfatters drømmekontor.

Indtil da kan jeg drømme mig væk på Pinterest 🙂

Har du dit drømmekontor? Hvordan ser det ud?

 

bundsignup

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: