Fødselsdagshurlumhej

Foto: Ordlaboratoriet, Anja Christensen
Foto: Ordlaboratoriet, Anja Christensen

OBS! tilbuddet beskrevet i dette blogindlæg galdt kun den 14. januar 2014, desværre. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet efter den dato får du stadig spændende nyheder i indbakken, men tilbuddet om gratis e-bøger gælder ikke efter denne dato.

I dag er min fødselsdag og jeg havde slet ikke troet at jeg skulle blive 34 år og sidde i mit ønskehus og med et lille nyt firma i hånden. Glæden over at have kontor, en god skriveplan for 2014 og få penge for det jeg elsker allermest i hele verden (udover sne, chokolade, tv-serier, ostemadder, stearinlys og hunde) er meget stor og nærmest  ubeskrivelig.

Jeg ser frem til min fødselsdag hvert år, selvom jeg ikke er den der fejrer den med store fagter, jeg er mest bare til god mad, en god kage, måske en film med min elskede i hånden og så en boller-og-lagkage fejring med den nærmeste familie i en ledig weekend der ligger i nærheden af den 14. januar.

Men glæden er der hele dagen alligevel. Summer stille rundt og giver mig et smil på læben og det bedste jeg ved er at dele den summende glæde.

Derfor vil jeg gerne give en gave her på bloggen:

bøger fra Ordlaboratoriet
bøger fra Ordlaboratoriet

Tilmelder du dig nyhedsbrevet i dag, kan du få alle 3 e-bøger gratis.

Det gælder kun hvis du tilmelder dig i dag den 14. januar 2014.

Jeg sender dig bøgerne på den mail adresse du skriver når du tilmelder dig, jeg vil prøve at nå alle i løbet af ugen.

Formaterne:

Stressfri! er som pdf, de to andre bøger er ePub formatet. Du kan læse bøgerne med Adobe Digital Editions, hvis du ikke har en e-reader.

ordlabnytsignup

Advertisement

Join the Conversation

2 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: