Skal du være med til julesjov?

ordlaboratoriet.com

Det har altid været en tradition at jeg lavede en slags julekalender på min blog, og det vil jeg føre videre her i Ordlaboratoriet, med en adventskalender fuld af bøger!

Jeg elsker julen, med de krydrede dufte, lysene i mørket og hyggelige sange, film og traditioner. Derfor skrev jeg også En Uventet Julegave og Nytårsønsket, og jeg er sikker på at juletiden kommer til at figurere i nogle af mine historier fremover også 🙂

I år har jeg besluttet at fejre udgivelsen af Nytårsønsket med en julekonkurrence her på bloggen, udover adventskalenderen. Du kan vinde et eksemplar af Nytårsønsket+hemmelige gaver, som jeg ikke røber endnu.

I adventskalenderen er der hver søndag en gratis bog og alle der gider får gaven! Det eneste du skal gøre er at være på pletten den givne søndag. Den nemmeste måde er at være tilmeldt nyhedsbrevet, så kommer der helt automatisk besked i din indbakke. Ellers tjek Facebook og bloggen her.

Jeg håber vi ses til julesjov i December!

 

kh

Anja

Reklamer

3 meninger om “Skal du være med til julesjov?

Skriv hvad du tænker...

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s