Jeg gjorde det!

Photo by: Anja Carolina Christensen

I nat kl halv to uploadede jeg det fulde manuskript til redaktøren i Ohio. Min roman Bright City Lights, som er min første fuldvoksne contemporary romance-roman på engelsk, er dermed et skridt tættere på at blive en rigtig udgivelse.

Vejen hertil har faktisk varet 10 år, da denne historie blev skrevet før noget andet jeg nogensinde har skrevet og udgivet—og nu her et årti senere er den så blevet rettet til; er du gal hvor er der sket meget på teknologifronten på ti år som gjorde at nogle ting i plottet ikke længere passede!

Så, en lille påmindelse til mig selv om ikke at lade manuskripterne ligge for længe i skuffen, med den rivende udvikling samfundet er i—det giver for mange redigeringshovedpiner.

Bright City Lights er en romance der handler om danske Anna der møder den britiske filmstjerne Robert Masters, og det vender hendes liv fuldstændigt på hovedet. Hun troede at hun havde styr på livet og kærligheden, men så møder hun den fem år yngre Rob, og i løbet af kort tid er ingenting som det plejer. Bright City Lights er både en romance-historie med følelser på spil og heftig passion mellem Anna og Rob, men det er også en historie om hvordan det vi drømmer om i livet, ikke altid kommer i den indpakning vi troede den ville komme i.

Anna: “Who knew life could change so much so fast?”

Rob: “Only to be friends with her was torture. I couldn’t touch her and it drove me crazy.”

Anna: “I thought I knew where my life was going. Thought I knew who I was.”

Det næste stykke tid fortæller jeg mere om tilblivelsen af Bright City Lights, både her og på Instagram og Facebook. Hvis du vil være helt tæt på og have alt af vide omkring bogen, så tilmeld dig mit nyhedsbrev på engelsk, som er der hvor alt bliver delt og der vil være sneak peeks og spændende bonusdetaljer. Jeg skriver selvfølgelig også ud på dansk om bogen men der vil være mere om det via mine engelsksprogede kanaler, og nyhedsbrevet her er det bedste sted at følge med.

Næste skridt

Næste trin er at kigge bogen igennem når den kommer fra redaktør, og så skal jeg have designet omslaget til både paperback og e-bogscoveret. Er du tilmeldt mit engelske nyhedsbrev vil du være den første der får det at se når det er færdigt. Klik her og tilmeld dig.

Min første udgivelse på engelsk var The New Year’s Wish – se mere om den her
Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: