For nylig udkom Postkort fra Europa som lydbog. Det er altså noget af en rejse de noveller har været på fra de startede som enkeltstående noveller, som senere blev samlet i serien Sydlandske Nætter.

Oprindeligt var der kun 3, men så skrev jeg novellen Nice og opdaterede samlingen. Så blev de redigeret og finpudset og opdateret og udkom i ny forklædning hos forlaget Nelumbo som Postkort fra Europa.

Da jeg først skrev dem blev de udgivet under navnet Sofia Love (du kan se mine andre Sofia Love udgivelser her) for at skille mine skriverier ad, da jeg ellers dengang primært henvendte mig til selvudviklingsmarkedet med min bog om stress.

Da de blev til Postkort fra Europa blev de genudgivet i mit eget navn.

At høre en anden læse de ord som jeg har siddet og fundet på, på min lille hvide Asus notebook (afgået ved computerdøden for længst og erstattet af en Mac) er fantastisk! Oplæseren hedder Aya Kristensen og hun har en skøn stemme.

Det er faktisk som om det først lidt nu går op for mig at novellerne findes ude i verden og andre kan læse, og nu høre, dem. Også selvom de første gang udkom i 2014.

Postkort fra Europa som lydbog – lyt til den på bl.a. MofiboSaxo og Bookmate

Postkort fra Europa er ude som lydbog nu – lyt til den på bl.a. MofiboSaxo og Bookmate

Om novellerne:

Er du klar til en hed ferieflirt?

Tag med de fire veninder Thea, Ida, Caroline og Stephanie på deres livs sommerferier i Europa. På hede sommerdage og endnu hedere nætter følger vi de fire kvinder, som aldrig kommer til at glemme sommerens ferie.

Ida ankommer til Kreta uden sin kuffert. Kun iført venindens alt for lille bikini render hun ind i den sexede bar- og restaurantejer Christos. En sommerflirt i baren bliver til en hed nat på en yacht.

Thea efterlader sit kontorjob for en weekend, men efter mødet med den spanske Luis bliver hun aldrig den samme. Strandflirt bliver til ferieforelskelse, og Thea udforsker sider af sig selv, hun havde glemt eksisterede.

At arbejde som hushjælp i en millionærvilla på Mallorca for sommeren er ikke til at modstå. Stephanie takker ja, men hun vidste ikke, at huset også kommer med et styk charmerende og sexet rigmand. Endnu en fristelse der ikke er til at modstå.

Caroline er bryllupsplanlægger for sin bedste veninde. Tiden optil og under brylluppet tilbringer Caroline blandt andet sammen med den hjælpsomme, franske Jean-Luc.  Hun kaster sig ud i at opleve fuldbyrdet og ægte joie de vivre.

Kan man slukke sine lyster, når først de er blevet vakt?

Novellesamlingen fås her

Postkort fra Europa er ude som lydbog nu – lyt til den på bl.a. MofiboSaxo og Bookmate

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: