BogJulekalender2019 – Vind Postkort fra Europa

Vind den hotte novellesamling Postkort Fra Europa til dig + en veninde og få varmen her i december!

E-bogen består af 4 korte, men hotte, noveller som tager dig med de 4 veninder Ida, Caroline, Stephanie og Thea på sommerferie i Europa. Bogen er letlæselig og (så er du advaret) giver dig lyst til mere.

Hver søndag i advent åbner jeg for en konkurrence her i Ordlaboratoriet som du kan følge nemt på 2 måder: 1) Tilmeld dig nyhedsbrevet eller 2) Like Facebooksiden og sørg for at du sætter notifikationer til at vise dig opslag fra min side først (ellers er det ikke sikkert Facebook viser dig mit opslag desværre).

Sådan deltager du om Postkort Fra Europa

Det eneste du skal gøre, er at smide en kommentar under indlægget med et ja, en emoji eller andet hyggeligt + nævne hvem du vil dele præmien med.

Du kan lægge din kommentar enten her på bloggen eller under Facebookopslaget. Scroll ned i bunden så kommer boksen du kan lægge din kommentar i.

Deler du opslaget eller tagger en ven som elsker romantiske julehistorier, optjener du helt sikkert noget god karma (og min evige taknemlighed), men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen.

Jeg udtrækker en vinder den 18. december og vinderen bliver annonceret i kommentarerne herunder + under opslaget på Facebook.

Om bogen:

Er du klar til en hed ferieflirt?

Tag med de fire veninder Thea, Ida, Caroline og Stephanie på deres livs sommerferier i Europa. På hede sommerdage og endnu hedere nætter følger vi de fire kvinder, som aldrig kommer til at glemme sommerens ferie.

Ida ankommer til Kreta uden sin kuffert. Kun iført venindens alt for lille bikini render hun ind i den sexede bar- og restaurantejer Christos. En sommerflirt i baren bliver til en hed nat på en yacht.

Thea efterlader sit kontorjob for en weekend, men efter mødet med den spanske Luis bliver hun aldrig den samme. Strandflirt bliver til ferieforelskelse, og Thea udforsker sider af sig selv, hun havde glemt eksisterede.

At arbejde som hushjælp i en millionærvilla på Mallorca for sommeren er ikke til at modstå. Stephanie takker ja, men hun vidste ikke, at huset også kommer med et styk charmerende og sexet rigmand. Endnu en fristelse der ikke er til at modstå.

Caroline er bryllupsplanlægger for sin bedste veninde. Tiden optil og under brylluppet tilbringer Caroline blandt andet sammen med den hjælpsomme, franske Jean-Luc.  Hun kaster sig ud i at opleve fuldbyrdet og ægte joie de vivre.

Kan man slukke sine lyster, når først de er blevet vakt?

Novellesamlingen fås her

Postkort fra Europa er en gendugivelse af den erotiske novellesamling Sydlandske Nætter

Advertisement

Join the Conversation

3 Comments

  1. Det lyder som en novellesamling for Natalie og mig. Vi trænger til at komme “ ud i Europa” og se os om og opleve noget spændende her i juleræset.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: