Erotisk Novellesamling – fås på Saxo, Bookmate og Mofibo

Mange ting er blevet forandret på kort tid i 2020 pga. Coronavirussen. Vi mennesker elsker at samles i flok om ting, koncerter og festivaller, heriblandt bogmesser og bogfestivaller, men som det ser ud lige nu, går der nok en rum tid før dens lags kan lade sig gøre for alvor igen, hvis nogensinde.

Derfor var det ikke den store overraskelse at høre at Bogforum 2020 bliver aflyst, eller som de selv skriver: udskudt til 2021.

Hvad der til gengæld overraskede mig var at Gyldendal og Politiken trak sig fra Bogforum og så startede deres egen bogfestival.

Jeg synes det var smart at lade være med at prøve at afholde et arrangement som samler mange mennesker i år, når vi ikke rigtigt ved endnu hvad vej det vil gå med kurven for smitte.

I følge denne artikel på TV2 Nyhederne skal den nye bogfestival ikke ses som en konkurrent til Bogforum, men som en ny måde at afholde flere spredte, mindre og lokale arrangementer, men som de selv siger så håber de at det bliver en succes og kan fortsætte.

Jeg vil mene at det selvfølgelig er en konkurrent, og at det endvidere er et smart træk, for vi bliver nok nødt til at tænke innnovativt og også mere digitalt, eks. digitale bogfestivaller som Thrillerfest i New York som for første gang nogensinde afholdes digitalt.

Spørgsmålet er om tiden for store messer og koncerter er ovre? Eller om de kommer tilbage og har fået nye konkurrenter i form af små lokale arrangementer? Eller om vi bliver så vante til det digitale at det bliver helt naturligt at tage til bogmesse hjemmefra sofaen af?

Jeg håber at der vil være plads til begge, for de kan hver især noget.

En bogmesse er jo ikke kun for at præsentere bøgerne, men også et vigtigt netværksarrangement for branchen, så det betyder selvfølgelig noget hvis de ikke kan afholdes.

Det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer for bogmesser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Advertisement

Join the Conversation

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: