BogJulekalender2019 – Vind Sig ikke at du elsker mig (Delphines jul) som e-bog og et skønt kaffekrus

Jeg elsker jul, det gør jeg virkelig og derfor skal vi da i år have en omgang BogJulekalender. Hver søndag i advent åbner jeg for en konkurrence her i Ordlaboratoriet som du kan følge nemt på 2 måder: 1) Tilmeld dig nyhedsbrevet eller 2) Like Facebooksiden og sørg for at du sætter notifikationer til at vise dig opslag fra min side først (ellers er det ikke sikkert Facebook viser dig mit opslag desværre).

Denne anden søndag i advent er det e-bogen Sig ikke at du elsker mig (Delphines jul) + et skønt kaffekrus fra min Etsyshop som du har mulighed for at vinde.

Det eneste du skal gøre, er at smide en kommentar under indlægget med et ja, en emoji eller andet hyggeligt.

Du kan lægge din kommentar enten her på bloggen eller under Facebookopslaget. Scroll ned i bunden så kommer boksen du kan lægge din kommentar i.

Deler du opslaget eller tagger en ven som elsker romantiske julehistorier, optjener du helt sikkert noget god karma (og min evige taknemlighed), men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen.

Jeg udtrækker en vinder den 11. december og vinderen bliver annonceret i kommentarerne herunder + under opslaget på Facebook.

Om bogen:

Delphine Marchand er en ung skuespillerinde med stor succes på teatret, som er kæreste med den noget ældre teaterdirektør, Karsten. Sammen nyder de stor succes, med en forestilling der kører for udsolgte huse. Alligevel er Delphines humør trist denne december, over udsigten til at skulle fejre jul alene. Karsten er begyndt at opføre sig mærkelig fjernt, og familien har planlagt en juleferie til Thailand. Det ser ud som om Delphine skal sidde alene i lejligheden på Amager og fejre jul.

Smagen af succes er ikke så sød, når kærligheden føles som om den forsvinder mellem hænderne, og der står ivrige kvinder i kulissen, og venter på at slå kløerne i hendes elskede. Kan hun få forholdet tilbage på sporet igen? Delphine sætter sig for at finde ud af hvorfor Karsten er så fjern pludselig i denne søde, romantiske julenovelle.

Sig ikke at du elsker mig er en romantisk og sød julenovelle, om den usikkerhed der kan ramme et parforhold. Sneen daler, kærligheden sættes på prøve i julelysenes gyldne skær i denne historie, som er perfekt til dig som elsker at læse bøger af Debbie Macomber, Nora Roberts eller Nicholas Sparks. Læs et uddrag her

Om kruset:

Det skønne Let it snow krus er for alle bogelskere og en del af min vinterkollektion i min Etsyshop, hvor du finder flere krus med søde og sjove tekster på. Dette krus findes i to størrelser: normal og stor og det er normal størrelse du har mulighed for at vinde i dag.

Advertisement

Join the Conversation

2 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: