BogJulekalender2019 Vind Jul på Grannelly House

Jeg elsker jul, det gør jeg virkelig og derfor skal vi da i år have en omgang BogJulekalender. Hver søndag i advent åbner jeg for en konkurrence her i Ordlaboratoriet som du kan følge nemt på 2 måder: 1) Tilmeld dig nyhedsbrevet eller 2) Like Facebooksiden og sørg for at du sætter notifikationer til at vise dig opslag fra min side først (ellers er det ikke sikkert Facebook viser dig mit opslag desværre).

Denne første søndag i advent er det min nyeste udgivelse Jul på Grannelly House som du har mulighed for at vinde.

Vind Jul på Grannelly House – sådan deltager du om en e-bog til dig selv + en ven

Du har mulighed for at vinde en e-bog til dig selv og en til en ven.

Det eneste du skal gøre er at smide en kommentar under indlægget med et ja, en emoji eller andet hyggeligt samt navnet på den som du vil dele præmien med.

Du kan lægge din kommentar enten her på bloggen eller under Facebookopslaget. Scroll ned i bunden så kommer boksen du kan lægge din kommentar i.

Deler du opslaget eller tagger en ven som elsker romantiske julehistorier optjener du helt sikkert noget god karma (og min evige taknemlighed), men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen.

Jeg udtrækker en vinder den 4. december og vinderen bliver annonceret i kommentarerne herunder + under opslaget på facebook.

Om bogen:

Louise har for længe undertrykt sine drømme om at skrive en bog, og sætter nu kurs mod Sydengland og det skrive-retreat hun har drømt om i et år. Hun har altid har drømt om at være forfatter, men indtil videre er det til hendes store frustration ikke lykkedes at komme i gang med skriveriet.
Hun udskifter det seriøse advokatkontor i Lyngby med engelsk landsbycharme, og omgivelser som taget ud af en episode af Downton Abbey. På godset møder hun finurlige typer som også har fundet vej til retreatet, og en charmerende englænder med bløde krøller og blå øjne bag brilleglasset, og muligvis også et spøgelse…
Jul på Grannelly House er en sød og romantisk fortælling, som hurtigt kan læses på en eftermiddag. Læs et uddrag af bogen

Advertisement

Join the Conversation

2 Comments

  1. Jeg vil elske at dykke ned i en ægte romantisk julenovelle. Jeg drømmer allerede om sne, varm te og uldne sokker.
    Hvis jeg vinder, vil jeg dele med Britt Basse.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: