Forfatter Favoritter Marts 2019

Så er jeg klar med endnu en måneds favoritter fra Ordlaboratoriet. Læs med og lad dig inspirere og del gerne hvis du synes nogen kunne få glæde af den 🙂 Udover det må du endelig gerne fortælle mig om dine favoritter i kommentarfeltet længere nede 🙂

Læse

Jeg har været rimeligt helbredsudfordret denne måned, og bl.a. bøvlet med noget betændelse i øjet, som mildt sagt hverken har gjort det at læse eller skrive særligt let. Så på den front har jeg ikke været så aktiv og er bl.a. stadig i gang med Victoria Stevens’ Glem Mig Ikke som jeg fik i gave fra Palatium Books, og som jeg virkeligt synes om og med et godt øje kunne have læst på en dag eller to. Det lykkedes mig også at kigge lidt i Et år med Downton Abbey af Jessica Fellowes, som jeg helt klart vil låne igen når øjnene arter sig pænt, jeg viste en lille videobid af den på Instagram og Facebook. Så fik jeg læst del 1 i den nye serie Fortabt i dig af den danske forfatter med det engelskklingende navn, L. Sherman. Lige en bog for mig, meget min stil og jeg har tænkt mig at læse alt hvad hun udgiver, hun er lige den type forfatter som Danmark mangler. Synes at det ofte er udenlandske oversættelser der dominerer romancemarkedet, så jeg synes det er megafedt med en romance der foregår i Aarhus. Og så er jeg så heldig at vi kan kalde os kollegaer når jeg lige om lidt udkommer med en genudgivelse af Sydlandske Nætter på samme forlag. Det deler jeg mere om i et nyt indlæg snart.

Arbejdsredskab

Lige nu redigerer jeg en roman på engelsk, som jeg fandt i skuffen og der er jeg altså blevet vældig glad for Grammarly.com som findes i en gratis version som kan hjælpe med at fange de værste fejl. Jeg er hverken kommahaj på dansk eller engelsk, men på engelsk har jeg nu en hjælper lige ved hånden med Grammarly. Jeg er bare fan af ting der gør mit liv lettere og det gør Grammarly. Jeg synes også at jeg bliver bedre med tiden af at bruge Grammarly så der er færre ting at rette. Nu ønsker jeg bare at nogen laver en dansk version – det ville være himmelsk!

The & Snacks

Jeg er stadig helt vild med den grønne the Green Balance fra Yogi Tea. Det er sådan at resten af te-skabet snart bliver sur på mig over at jeg ignorerer dem, men desværre så er det bare kun den jeg har lyst til hver eftermiddag lige nu. Gerne med en Easis Havrekiks med chokolade som har været favoritten denne måned. Jeg har dog skåret ned på snacks, men så holder pakken jo også bare det længere. Win-win!
Jeg har dog nogle gange krydret den lidt med Easis nye Chai Latte (3 spsk. Står der på pakken, men det svarer jo til halvdelen af bøtten, så jeg nøjes med 3 tsk. Som gør theen lidt ekstra sød og cremet, hvis det er det den trætte forfatterhjerne trænger til. Man kan også bare drikke Chai Latten alene med kogt vand.

Inspiration

Pga. øjensituationen er min primære inspiration denne måned kommet fra tv og film, frem for bøger, for man kan godt følge med i en film selvom den ser lidt sløret ud.
Jeg er helt pjattet med Passionflix.com som tager populære romance romancer og laver film ud af dem og jeg har ventet på at den seneste skulle ankomme, så der var premierestemning i sofaen med popcorn, da The Protector skulle ses. Jeg er vild med den britiske skuespillerinde Emma Rigby og hun skuffede heller ikke denne gang. Jeg ser igennem fingre med at jeg nogle gange synes filmene har lidt for lange og akavede sekvenser, da jeg ved at det er film på budget. Det er i hvert fald ikke nok til at få mig til at opsige mit abonnement, og jeg glæder mig til flere af deres film. Jeg kan bestemt også anbefale den anden film Hollywood Dirt som de har med Emma, og den uber handsome Johann Urb!

På Netflix og Viaplay så jeg to nye film som mindede om hinanden og alligevel var de forskellige. Isn’t it romantic og I feel pretty er begge film hvor heltinden slår hovedet op oplever en alternativ virkelighed hvor kærligheden pludselig er let. Begge film har en fed ny måde at vinkle kærlighedshistorier på, således at heltinden finder sit selvværd OG prinsen på den hvide hest. Det er komisk og det er fedt og jeg er fan!

Det var mine favoritter for Marts – håber du blev inspireret – og nu kunne jeg godt tænke mig at høre hvad har været dine favoritter denne måned?
Vi ses næste måned, måske i indbakken, til næste omgang Forfatter Favoritter.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: