Den vildeste julekalender for bogelskere – skal du være med?

julekalender2015

Den vildeste julekalender for bogelskere – den finder du her i december, på Ordlaboratoriets blog. Jeg sad og drømte om at lave lidt julespas her på bloggen og tænkte at det kunne være sjov at få et par andre forfattere til at lægge nogle bøger til glade læsere, men der var mange der donerede bøger, så nu står december altså til at blive til et rent slaraffenland for dig som elsker bøger.

Hver dag i december kan du vinde spændende bøger, i alle mulige slags genrer.Men du skal være hurtig for vinderen trækkes samme dag, som bøgerne udloddes. Hvis du vil være sikker på at få julekalenderen og se hvad der gemmer sig bag dagens låge, så klik her – så får du hver dag dagens låge, direkte i indbakken fra morgenstunden.

Du kan også følge med via Facebooksiden, eller bare huske at tjekke ind her.

Er du forfatter og vil gerne donere en e-bog/papirbog/lydbog? Så send mig en besked på ordlaboratoriet@gmail.com og få mere info.

Advertisement

Join the Conversation

3 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: