Forsideafsløring: Selvforkælelseskuren

Pyh, så blev det vist sommer, og jeg sidder ved siden af den larmende ventilator, jeg lige har gravet frem fra skuret, og skriver Selvforkælelseskuren færdig. Det er en lille e-bog, en mini-bog, om du vil, der handler om at få de gode vaner ind under huden, på en let måde.

Jeg kørte via min anden blog Mindful Passion i foråret en event på Facebook, som jeg kaldte 21 dages selvforkælelsesmission, og det er det som nu bliver til denne mini-bog.

Navnet er blevet lavet lidt om,  fra mission til kuren, da jeg følte det passede bedre til bogen. Ved eventen var jeg lederen på missionen, men i bogen, er du din egen leder der tager dig selv igennem denne kur. Ordet kur passer så fint, fordi det står for at kurere noget, og det jeg vil, er at kurere de små dårlige vaner vi alle sammen går rundt med, som ikke gør noget særligt godt for os, i dagligdagen.

Det er ikke nogen bootcamp eller på anden måde skrap kur, det handler som titlen også siger, om selvforkælelse. Om at vække kroppen blidt til live, og føle sig glad og tilpas i sit skind. Jeg glæder mig til at kunne dele det hele med dig, men for nu vil jeg nøjes med at afsløre forsiden, som netop er blevet færdigt:

Selvforkælelseskuren

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: