At prøve at være indadvendt og udadvendt på samme tid er meget svært!

Endelig sommer og skrivetid
Endelig sommer og skrivetid

Der har været stille på bloggen her, og det er fordi det er meget svært at være indadvendt i skrivemode og så være udadvendt i bloggermode samtidigt. Jeg vil helst ikke dele for meget om det jeg skriver på, for jeg holder af at “lukke døren” som Stephen King anbefaler i sin bog “om at skrive” og dermed lukke mig inde sammen med min bog (i dette tilfælde bøger).

Så har jeg meget nemmere kunne slå mig løs ovre på min anden blog Mindful Passion hvor jeg sagtens kan være udadvendt omkring selvudvikling og spiritualitet, mens jeg skriver på mini e-bogen “Selvforkælelseskuren”.

Det passer mig egentlig fint, for jeg er selv sådan et menneske der er fifty/fifty introvert/ekstrovert, men det giver nogle perioder med stilhed. “Delphine” som er arbejdstitlen på den roman der har bedst tag i mig lige nu, har jeg vel fået skrevet det første kapitel på, og jeg glæder mig til August måned, hvor jeg har ryddet kalenderen og der står romanskrivning på programmet, men mon ikke der kan snige sig lidt ind i sommerferien før det?

Ellers så ved jeg at der er mange gode romaner, der ligger og venter på min opmærksomhed, så uanset vejret skal min sommerferie nok spenderes med en bog i hånden 🙂

Lige nu er jeg i gang med Pernille Vørs’ Spillet om sirenen og en bog om Ærkeengel Michael. Jeg hverken kan eller vil holde mig til en bog af gangen, heller ikke når jeg skriver. Er ellers blevet spurgt mange gange om “hvorfor jeg ikke bare skriver en bog først, og så tager fat på den næste bagefter?” Men så lineær er min kreative åre ikke, den kringler sig rundt, og det er fint med mig, som ellers er så struktureret haha.

Jeg glæder mig til at kunne dele lidt mere, som skriveriet skrider frem.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: