Én stjerne til frigjort! Jeg fejrer det ved at give et eksemplar væk!

Frigjort

Tak til Claire som på Saxo har lagt en stjerne til Frigjort ikke for bogens indhold, men fordi hun føler sig snydt over længden. Synes nu ellers at 33 sider er generøst for en novelle, men Claire føler sig snydt og derfor skal bogen kun have én stjerne.

Tak til hende, for det gav mig lyst til at påpege at Sofia Love novellerne stadig lever i bedste velgående, og er nogle folk godt gider læseog dét skal vi da fejre med en konkurrence!

Senere på sommeren kommer alle novellerne fra Sofia Love i et box-sæt, men kan stadig købes enkeltvis og Sydlandske Nætter kan købes samlet allerede nu. Så tager vi en konkurrence dér også 😉 Men i dag gælder det, den famøse Frigjort – en sommerhed novelle om Charles og Greta som har svært ved at finde melodien med hinanden, og så kommer den eksotiske italienske Laura imellem dem!

Alt hvad du skal gøre for at vinde et eksemplar af Frigjort er at lægge en kommentar og skrive ja. Jeg trækker en vinder på onsdag den 12. August 2015.

Og har du allerede læst bogen vil det gøre mig så glad hvis du ville fortælle Claire på Saxo.com hvad du godt kunne lide ved novellen 🙂

Advertisement

Join the Conversation

2 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: