Den berømte Mr. Grey og skrivekløe

fifty_shades_of_gray_plakat

En af Christian Greys replikker i bogen/filmen er et han får “twitching palm” når Ana gør noget, der irriterer ham og han får lyst til at spanke hende. Well, i dag var jeg så inde og se filmen, lavet over de berømte bøger Fifty Shades of Grey. Og det gav mig “Twitching Palms”, men altså kun forstået på den måde, at jeg fik lyst til at taste derudaf på tastaturet. Jeg er jo i gang med en kortroman, som jeg nævnte her, men har også et længere projekt i gang i form af min første kærligheds-/erotiske roman. Foreløbigt har den arbejdstitlen “Delphine” og mere vil jeg ikke afsløre endnu 😉

20150209_112959
Solskin, film der rører ved den kreative nerve – hvad mere kan man bede om?

Der er gang i den her i Ordlaboratoriet, både med kortroman, roman og så den spændende bog, om Mindfulness, natur og ritualer til den moderne kvinde, som Doreen Holmquist fra Mind4Nature udgiver gennem mit lillebitte forlag – hun er i fuld sving og jeg glæder mig, til at læse hendes bog, for hun kan noget som jeg tror vi mangler. Noget magisk. Jeg lover at holde jer opdaterede. (Psst. er du til mindfulness og selvudvikling, så tjek min anden side ud, hvor jeg dyrker den slags: www.mindfulpassion.com )

Men tilbage til Mr. Grey. Jeg havde prøvet ikke at have nogle forventninger til filmen, for jeg har ikke læst bogen som sådan. Jeg prøvede, men havde allerede læst den i originaludgaven, hvor det var en Twilight Fanfiction, og så virkede den ikke så spændende, da jeg prøvede at læse den som Fifty Shades of Grey.

Det var lige før jeg udvandrede fra biografen! Og det er kun sket en eneste gang før! Første del af filmen synes jeg var præget af lige dele dårligt skuespil og/eller replikker, (og de virkede ellers fint på mig da jeg læste dem!) og alt for meget, der mindede mig om at plottet ligger nært til Twilight. Men så skete der noget og det hele vendte og jeg blev suget ind. Og kender du det der med, at når man ser noget, der rører ved ens følelser, så får man lyst til at skabe selv? Så selvom jeg var træt, så skyndte jeg mig hjem og hive manuskriptet til Delphine frem. Jeg skal helt klart se næste film når/hvis den kommer (mon ikke den gør det – har læst at filmen allerede har tjent ret godt).

Men, jeg foretrækker altid at se filmen først og læse bogen bagefter, for der er få film, der kan leve op til en god bog (med undtagelse af Harry Potter og tv-serien lavet på bogen Tornfuglene!).

Har du set den? Læst bøgerne? Hvad syntes du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: