Hvad jeg lærte af 2014

Hvad

I 2014 lærte jeg:

At jeg virkeligt elsker at være selvudgiver! Muligheden for at kombinere at skrive med andre entreprenante fortagsomheder er awesome! Og selv at kunne disponere over sin tid er det ypperste, når man bøvler med kroniske sygdomme. At være min egen chef er drømmen 🙂

forfatter-selfie :-)
forfatter-selfie 🙂

At jeg godt kan blande mine bøger sammen på et site uden at folk bliver forvirrede over at erotisk litteratur og selvhjælpsbøger blander sig med romantiske dramaer her i Ordlaboratoriet.

Sommer Udsalg(1)

At sukker og jeg bare ikke kan enes ad, og jeg har det fint efter bruddet 😉

Farvel Millionaire's shortbread, med en milliard kilo sukker i - det er ikke dig, det er mig!
Farvel Millionaire’s shortbread, med en milliard kilo sukker i – det er ikke dig, det er mig!

At jeg virkeligt elsker at have en lille have, som man kan nyde at hygge i, sidde og skrive i, putte julelys på, spille bold med hunden, tage en lur i – en have er fantastisk!

Spring _ Summer 15

At folk godt gider læse små e-noveller, jeg holdt op med at tælle da Sofia Love novellerne rundede 2000 salg, men glæder mig bare over at med de digitale medier, kan en bog pludselig have alle mulige slags længder.

Tak til dig der læser mine bøger!

At modgang gør stærk, selvom man måske først føler det modsatte (skål på et 2015 uden sygdomme og huskatastrofer!)

At man ikke kan leve uden en pelsbamse i sit liv!

IMAG1455

At der findes sindssyg mange spændende bøger udgivet af selvudgivere, som jeg slet ikke havde opdaget (mere om det i kommende blogindlæg)

At jeg vil fortsætte med at skrive om stress/kærlig selvpleje OG romantisk fiktion, også på engelsk. Derfor har jeg startet den engelske udgave af Ordlaboratoriet www.thelittlewordlab.com 

At jeg synes det er fedt at give smagsprøver gratis væk, det vil jeg altså hellere end at bruge penge på annoncer, måske det stammer fra dengang jeg arbejdede i Magasin Chokolade? Jeg elskede at give kunderne smagsprøver på chokoladen, det er sådan en win-win for alle synes jeg 😉 Lige nu giver jeg gratis den første halvdel af Nytårsønsket til dem som tilmelder sig nyhedsbrevet. På Saxo.com kan man kvit og frit hente den erotiske julenovelle En Uventet Julegave eller hvis man er mere til kærlig selvpleje: 3 Helende Veje ud af stress & binyretræthed.

Hvad lærte du af 2014? (skriv endelig, jeg elsker at høre fra dig som læser med!)

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: