Har du brug for friske øjne på din tekst?

ordlaboratoriet.com(1)

Jeg åbner igen op for betalæsning + feedback

I løbet af de næste par måneder, åbner jeg igen op for at levere betalæsningsydelser.

Kunne du godt tænke dig at få en andens øjne på hvad der virker og hvad der virker knapt så godt? På hvor din histories flow halter, men også hvor det virker?
Er du gået i stå og kan ikke komme videre? Eller har du arbejdet så længe på din tekst, at du ikke længere kan se hvad der er bevaringsværdigt og hvad der ville være gavnligt at skære væk?

Jeg elsker at hjælpe andre med deres tekst, ligeså meget som jeg selv elsker at få redaktørers og betalæseres feedback på mine egne historier. At få nye, friske øjne på en tekst, kan være med til at grave guldet frem og gøre historien endnu bedre.

Har du lyst til at høre mere, når jeg åbner op for pladserne? Jeg vælger at tage få klienter ind af gangen, fordi jeg gerne vil hellige mig den historie jeg får i hænderne, så lyder det her interessant for dig kan du klikke her og så vil du få nyt om hvad jeg tilbyder og hvornår vi starter.

Kh
Anja Christensen

PS. det er her du skal klikke, hvis du vil være sikret at få mere af vide, når pladserne for betalæsning + feedback åbner op.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: