Min julegave til mig selv

IMAG0893

Indtil videre har jeg holdt mig til at udgive e-bøger. Mest fordi længden af de ting jeg har udgivet bedst har egnet sig til e-bogsformatet. Dog fik jeg lavet en lille pocketbook udgave af Sydlandske Nætter til mig selv + en heldig vinder her på bloggen. Og der er altså noget over at kunne tage og føle og mærke det man har skabt, i sine hænder. Derfor kunne jeg ikke dy mig for at lave en lille trykt udgave af Nytårsønsket, til at have på boghylden herhjemme.

IMAG0892

Jeg brugte Lulu.com da de havde de mindste mål, ja grin bare, og det jo kun er en kortroman. Jeg har fået den til at fylde 117 sider, ved at skrue lidt op for skriftstørrelsen 🙂 Men, i normal skriftstørrelse ville den nok være knap 90 nuttede sider, men jeg ville bare gerne have en lidt tyk bog, og da den jo kun var til mig, så ja… kunne jeg jo gøre som jeg ville.

IMAG0891
Min egen bog i vindueskarmen… hvor surrealistisk!

 

Idéen til at lave en udgave til mig selv, fik jeg på Catherine Ryan Howards blog, da jeg så hun havde fået lavet hvert års blogindlæg som bog til sig selv, noget jeg helt bestemt vil kopiere.

En eller anden dag, får jeg skrevet den roman færdig og så kan jeg begive mig ud i de trykte bøgers verden, men indtil nu nyder jeg e-bogsformen, som gør at selv mærkelige længder tekster, alligevel kan blive til en læseoplevelse for andre.

Har du forkælet dig selv med en gave til jul?

PS. Du kan læse første halvdel af Nytårsønsket gratis ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: