Julelæsning til din indre hyggegris

DSC01374

Her på falderebet til den store aften, vil jeg lige tage mig tid til at sige tak til dig som følger mig, her, på Facebook, i nyhedsbrevet eller via de bøger jeg skriver. Jeg vil ønske dig en glædelig jul og hvis du får et ledigt øjeblik til bare at dase med en god bog i hånden og noget varmt i koppen, en af juledagene, så vil jeg foreslå dig at gribe fat i enten denne, enten som e-bog, eller i supermarkedet, når du alligevel handler det sidste til julen (eller hvis du orker at tage en svingom indenom en boghandler den 23. så er jeg sikker på at de har den der.)

letitsnowcover

Let it snow er 3 forrygende søde julehistorier, som på en måde hænger sammen. Den har fået masser af ros, og jeg forstår hvorfor, selvom jeg må indrømme at det anede jeg slet ikke, da jeg blev tiltrukket af dens bling-bling cover i Føtex.

Mange er dog mindst begejstrede for den sidste fortælling i bogen, men jeg synes den var rigtig sød og var glad for at den var en smule anderledes end de første to. Jeg har intet ondt at sige om denne bog! Jeg giver den fem smileys! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Jeg håber du får nogle dejlige juledage, jeg glæder mig til vi ses her igen.

kh

Anja

Glædelig Jul fra Ordlaboratoriet
  Glædelig Jul fra Ordlaboratoriet
Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: