Når alt man ønsker sig er kærlighed

Nytårsønsket forside

Hvis du føler lidt med her og på Facebooksiden, så har du nok hørt mig nævne Nytårsønsket et par gange (eller mange) det sidste stykke tid. Min nye-gamle historie udkommer nemlig lige om lidt (er du tilmeldt nyhedsbrevet får du som den første besked).

Hvad mener du med nye-gamle historie?

Nytårsønsket er den første historie som jeg udgav. Jeg skrev den på engelsk, så derfor udkom den på Amazon (find den på engelsk lige her) August 2013. Det er en kort-roman, altså længere end en novelle, men ikke lang nok til at være en roman.

Hvorfor udgav du din første historie på engelsk?

Jeg skrev egentlig The New Year’s Wish, som Nytårsønsket hedder i den engelske version, som en fanfiction. Det forum jeg færdedes på var engelsk, så det var helt naturligt at skrive den på engelsk. På det tidspunkt havde jeg fokus på at skrive min stressbog og undervise i stresshåndtering, så at skrive historier var bare en hobby.

Hvad handler Nytårsønsket så om?

Om kærlighed. Om Matt, der er stor Hollywood-skuespiller og har alt, undtagen den kvinde han drømmer om. Og kvinden han drømmer om, er hans personlige assistent Kayla, men han tør ikke risikere at miste hende, hverken som ven eller assistent.

Da Kayla forsvinder i de franske alper, mens Matt er på skiferie, indser han at han alligevel kan risikere at miste hende.

Nytårsønsket er et romantisk drama, der handler om at turde satse sit hjerte, på trods af frygten for at blive afvist eller miste den man har kær.

Hvornår udkommer den?

Lige om lidt. Som i inden for en uges tid. Hold øje med nyhedsbrevet, så får du direkte besked.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: