Lukke eller åbne døren? Den svære forfatter-balancegang.

d86000fd473e2674257ff8c3a37d135d

Jeg har forsømt min blog. Jeg har forsømt min Facebookside og jeg har i den grad forsømt min Twitter-profil i sådan en grad at jeg er gået fuldstændig imod mine egne råd og burde lukke den ned, for den tjener ingen funktion andet end at auto-poste mine blogindlæg. Som jeg ikke skriver.

Livet har været besværligt på det sidste, sådan er det jo nogle gange – den uartige unge! så kræver den ens energi og tid, når man står der og helst bare vil skrive bøger og være på Facebook!

Jeg har for længst lært hvordan jeg skal danse med Livet, så jeg ikke går ned med stress og andre ubehageligheder, men jeg har endnu ikke lært at forene det at være åben og delende på bloggen og de sociale medier med mit behov for at være fuldstændig alene i stilhed, bag lukkede døre, når jeg skriver.

Jeg vil være med hvor det sker og sprede ordet om mine bøger, men jeg vil samtidigt gemme mig og være alene! Modsatrettet!

Jeg har mange bøger i mig, der er virkeligt blevet åbnet op for den del af min hjerne, efter at jeg stod ved overfor mig selv at jeg ikke ønsker noget job højere i verden, end det at være forfatter! Ikke på deltid, ikke ved siden af noget andet. Men hele tiden, og kun det.

I takt med at jeg forpligter mig til min sjæls kald lærer jeg mig selv at kende dybt. Nu forstår jeg min huleboertendens, og det bliver pludseligt positivt at ville være i eget selskab og digte historier. Før piskede jeg altid mig selv til at være social, for det “skulle man jo”. “Kom så, Anja! Ud i solen med dig, du skal ikke sidde indenfor og læse bøger i solskin, tjep tjep!” lød det fra min indre forælder. ” Ud og leg med de andre!”

Nu hvor jeg har omfavnet min fantasi og min kærlighed for bøger er det kun naturligt at jeg har udforsket ensomheden lidt, nydt den, dyrket den. På bekostning af det udadvendte internetliv. Det er bare en af de mange udfordringer jeg stiller mig selv som selvudgiver. Men jeg tager imod udfordringen med åbne arme for der er noveller og romaner der skal skrives 🙂

Reklamer

2 meninger om “Lukke eller åbne døren? Den svære forfatter-balancegang.

  1. Jeg nyder den her blog. Meget. Trykker næsen flad mod glasset og ser på den fine Ordlaboratorie slørhale der vugger forbi. Mens den skyder ord ud af propellen. Det var bare det jeg ville sige 😉

    Like

Skriv hvad du tænker...

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s