instagram

Selvom jeg er den største fan af ord så har jeg længe været misundelig på dem der kunne lege med Instagram, for min telefon ville ikke lege med nogle apps. Nej, så blev den helt hys og ville have jeg ryddede op og skabte plads – noget af en hysterisk madamme med rengøringstendenser var den. Men så lagde den sig til at dø på dramatiske vis og lige da jeg havde spenderet alle bogindtægterne på et nyt skrivebord – yikes, hvad gør man så når man har brug for en telefon hvor folk rent faktisk kan høre hvad du siger til dem? Låner en telefon af sine forældre, der by the way altid har været mere hippe og med på noderne end mig når det gælder elektronik, så jeg har intet imod at arve deres elektronikgods når de gamle hipsters rykker videre til det næste nye 😉

Sagen er den at den telefon jeg arvede er identisk med den som lagde sig ned og døde, men på magiske vis vil denne altså godt lege med apps – rent win-win, jeg har en telefon som jeg kender den og kan lide den OG kan nu være med til alt det sjove, som f.eks. Instagram!

Når kontoret er færdigt så kan jeg tage billeder af det nye skrivebord hvor mange nye bøger skal blive til – og dele det med hele Instagram-verdenen – juhuuuu! Ren og skær lykke må man sige.

Min verden er pt. mest bestående af folk der render ind og ud af huset for at fikse det, en gøende hund (af selvsamme mennesker, men også gerne af andre hunde der gør i andre haver, katte eller larmende studentervogne) og så noget skrivetid – altså ikke særligt værdigt til et foto, så bær over med at min Instagram mest består af fotos af mine voksende tomater og hortensiaer, af hunden (når han ikke gør) og chokolade, mine projekter med surdej og pæn natur jeg lige kommer forbi. Måske bliver mit liv mere fotograferbart, måske ikke, men du er velkommen til at følge med lige her 🙂 Active-Instagram-3-icon

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: