Hvordan skal barnet se ud? | pre-made covers

Når du har siddet krumbøjet over dit computertastatur i flere måneder, så du er blevet permanent rundrygget, og de sidste kræfter er lagt i din bog, mangler kronen på værket bare; et iøjefaldende cover (forside/omslag) så dine læsere bliver fristet til at åbne din bog.

Som selvudgiver er der mange veje der fører til en god forside. Du kan lave det selv, du kan hyre en grafiker, du kan udlicitere opgaven til din kyndige ven eller du kan købe et færdiglavet cover. Det er det sidste jeg vil fortælle om i dag.

Pre-made covers er en billig måde at få en pæn forside på, man finder det man kan lide på designerens hjemmeside, køber det, fortæller designeren hvad titlen på bogen er og hvad ens forfatternavn er – et voila! Et styks pæn forside til din bog. De fleste der laver pre-made covers, laver også gerne et omslag til din print-on-demand bog (som regel laver de så det passer til din bog, når du bruger CreateSpace).

Er man for sent ude og oplever at den forside man havde i tankerne når at blive snupset for næsen af én, så laver de fleste også specialfremstillinger – dog til en højere pris.

Jeg synes idéen er ganske genial, den er med til at gøre det endnu nemmere som ny selvudgiver at komme ud af porten med en pæn og indbydende bog. Er evnerne mere til at skrive og ikke til at lege grafiker, er det rent guld at kunne smykke sin bog med et ydre der passer til det indre!

Med pre-made covers kan du nemt og billigt få en pæn forside til din bog. Og du kan nemt udskifte den igen når du skal give din bog nyt liv.

Der er sindsygt mange sider på nettet når man googler pre-made covers (hvilket jeg synes du skal gøre, for at få en idé om hvad det går ud på og hvem der laver covers til din smag) så her er et udpluk af dem jeg kan lide:

Yocladesigns

Mallory Rock

Goonwrite

The Cover Collection
bundsignup

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: