Søndagsbrunch

 

Søndagsbrunch er et nyt tiltag på bloggen. Om søndagen har jeg endelig tid til at dykke ned i de mange artikler jeg finder om bøgernes verden i løbet af ugen. Idéen kommer fra bloggeren og forfatteren Catherine Ryan Howard, som reddede mig fra at få stress over alt det jeg gerne ville nå at læse, samtidigt med at jeg fik skrevet. Så jeg adopterede hendes metode med at bogmærke og så læse i weekenden når jeg fik tid. De bedste artikler vil jeg dele om søndagen her. Muligvis ikke hver evig eneste søndag, men når der er noget der er værd at dele videre.

Så lav en kop kaffe, the eller grøn juice, smid stængerne op og læs med.

 

Vil papirbogen dø?

Hør hvad Stehpen King mener her (ps. jeg er enig med ham!)

 

Venter du på at musen kommer forbi?

No More Excuses About Writing. Fire The Muse And Go To Work.

 

Er din historie perfekt?

5 Ways To Improve A Perfect Story

 

Kan man stadig bruge Facebook Pages til at promovere sit forfatterskab?

Facebook Fan Page Reach: No, It’s Not All Over For Free Promo On Facebook

 

Kan man leve af at skrive romaner?

How To Make A Living Writing Fiction

 

Hav en dejlig søndag – vi ses 🙂

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: