Så er Anna og Robs kærlighedshistorie på gaden i e-bogsform! Jeg er så spændt på at sende denne historie ud til læserne. Det var den første historie som jeg skrev færdig, og den startede sit liv som en fanfiction jeg skrev for sjov, for omtrent ti år siden.

Jeg har skrevet på engelsk denne gang, så er du til romance på engelsk, så er den her lige noget for dig.

Følg med danske Anna til London hvor hun tror at hun skal bo med sin kæreste James, og skrive sin næste bestseller. Alt hvad hun kunne drømme om er indenfor rækkevidde, indtil mødet med filmstjernen Rob Masters vender alting på hovedet.

Om Bright City Lights:

Anna: I never imagined that moving to London would change my life so profoundly. I had it all: A solid long-term relationship and a thriving author career. All of that changed when I met Robert Masters. Rob was my celebrity dream crush, and the way he turned my world upside down was a story wilder than the ones I earned a living writing.

Rob: I had everything I’d ever wanted. My acting career had skyrocketed, and I was starring in big Hollywood Blockbusters. The only nuisance in my life was not being able to go to a club without being blinded by the bright lights of the paparazzi’s. Then I met her.

Until now, I didn’t know she’d been missing from my life. Only problem was, her boyfriend was an old acquaintance. However, I believed I could make her happier than her dirtbag of a boyfriend, so why not try?

Du kan bl.a. købe e-bogen her:

Du kan købe romanen som e-bog de fleste steder i verden, så tjek din favoritboghandlers hjemmeside, eller bed din bibliotekar om at bestille den hjem. Jeg arbejder på at sætte den op som paperback og udgive den snarest. Hold øje med nyhedsbrevet hvis du vil have besked når paperbacken kommer.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: