Postkort fra Europa – ude nu!

Genudgivelsen af Sydlandske Nætter har ramt boghandlernes hylder.

Den nye titel er Postkort fra Europa, en titel som jeg allerede overvejede første gang jeg selvudgav novellesamlingen.

De fire noveller i samlingen er hver som et sexet postkort. En lille appetitvækker til din fantasi. Sol, varme, flirt, romancer og hede erotiske møder er altsammen at finde i e-bogen som er udkommet på forlaget Nelumbo.

Du kan læse den på Mofibo og Bookmate og købe den der hvor du køber dine e-bøger, og selvfølgelig også direkte hos forlaget.

Læs hvad læserne siger her:

Rigtig sød historie om sommer sol, strand, fællesskab og ferieflirt.

Synes det er en sjov måde der blev skifte til nyt kapitel, med en lille forsmag på hvor man nu befandt sig i Europa.

Bogen er hurtigt læst og man ville ønske at man selv befandt sig i Europa og var 18 år igen. – Tine Wacker, læser på Bookmate

Anmeldereksemplar fra Forlaget Nelumbo – tak ❤

Det her er en rigtig sommerferie-bog – en af dem der er meget nem og hurtig at læse, også for dem der måske ikke læser så meget til hverdag. Den består af 4 sjove og hotte noveller, som har efterladt mig med et smil på læben og endnu større længsel efter at komme på ferie, der er heldigvis ikke så længe til. 
Den har nogle små skønhedsfejl i e-bogsudgaven, men ikke noget slemt. 

Om “Kreta”:
De to veninder Ida og Louise er taget til Kreta på et lækkert 5-stjernet hotel. Idas kuffert er forsvundet, så hun må låne en bikini af Louise. Den tiltrækker hurtigt meget opmærksomhed, da den er til den lille side. Men nu er opmærksomhed jo ikke altid en dårlig ting.

HOT novelle, som er nem og hurtig at læse. Den efterlader mig med at stort smil på læben og lyst til at rejse sydpå til græske guder og stærke drinks.

Om “Barcelona”:
De 4 veninder Ida, Caroline, Thea og Stephanie er på weekendtur i Barcelona. Ida var hovedpersonen i den første novelle, hvor Thea er hovedpersonen i denne. Ida er ude efter en ferieflirt efter sin affære med den græske gud på Kreta sidste år, men Thea er på ferie for at slappe af, og hun besidder slet ikke det samme mod eller samme behov for opmærksomhed som Ida. Men nu er Ida ikke så nem at stoppe, og hun får dem hurtigt ud at spise med en flok lokale fyre. 

Igen en HOT novelle, som er nem og hurtig at læse. Denne her er dog anderledes, da Thea er mere tilbageholdende og ikke går efter alfahannen. Hun møder Luis, som er virkelig lækker, men også meget blid. Selvfølgelig er det let overfladisk feriesex, men det virker til, at der måske er lidt mere i det. Så jeg får hjerter i øjnene ❤ Jeg har en veninde, der endte med at importere sin tyrkiske ferieflirt til Danmark, blive gift med ham og har 2 børn med ham i dag. 

Om “Mallorca”:
Stephanie har overtaget Carolines feriejob, som består af 3 måneder som hussitter/rengøringskone for Carolines onkel, som har et hus på Mallorca. Stephanie er lykkelig for at slippe væk fra Danmark og komme sig helt over bruddet med kæresten, Klaus. Hun kommer ned til det lækreste hus med egen privat badestrand, som hun har for sig selv, undtagen i weekenderne hvor Carolines onkel Peter er der. Hun finder hurtigt ud af, at det er verdens bedste job.

Ihh, indtil videre er det her klart min favoritnovelle – kan jeg få lavet den om til en bog og få resten af historien, tak? 🙂 Den er absolut ikke mindre hot end de andre, men jeg er bare indrettet til faste forhold og ikke one night-stands eller affærer, og den her har virkelig potentiale. Også fordi der godt kan komme noget drama indover med, at det er hendes venindes onkel – og måske noget med en aldersforskel. 

Om “Nice”:
Caroline måtte i forrige novelle sige nej tak til sin onkels tilbud om at være hussitter på Mallorca, fordi hun skulle til sin veninde Lines bryllup i Frankrig. Hun er både bryllupsarrangør og gæst til den 3 dages store fejring af Line og Marcels bryllup. Hun har knoklet, men hun har lidt vanskeligheder, fordi hun ikke er så ferm i at tale fransk. Heldigvis har Marcels gode ven Jean-Luc været så sød og hjælpe hende. Caroline har prøvet at være professionel, men det kan godt være svært, når hun konstant er sammen med en lækker og charmerende franskmand til et romantisk bryllup. 

Åhh, jeg elsker bryllupper – jeg er en sucker for romantik. Hvis man er single til et bryllup, er det meget let at lade sig rive med af stemningen. De der franskmænd har altså seriøst nogle tricks i ærmet – jeg ved ikke, om det er er en del af deres opdragelse. Det er ligesom italienere – dem har jeg altså også et svaghed for. Der er lidt for mange af de to nationaliteter, der kan charmere trusserne af enhver kvinde. Bogstøtten Elfie på Facebook

Anmeldelse af “Postkort fra Europa” af Anjacarolinawrites*- anmeldereksemplar fra Forlaget Nelumbo 

Jeg havde set frem til at de postkort fra Europa, af Anja Carolina, som er det første jeg læser af hende. Jeg havde hørt rigtig godt om de fire sommerferienoveller og havde høje forventninger til dem. 

Er du klar til en hed ferieflirt?

Tag med de fire veninder Thea, Ida, Caroline og Stephanie på deres livs sommerferier i Europa. På hede sommerdage og endnu hedere nætter følger vi de fire kvinder, som aldrig kommer til at glemme sommerens ferie.

Ida ankommer til Kreta uden sin kuffert. Kun iført venindens alt for lille bikini render hun ind i den sexede bar- og restaurantejer Christos. En sommerflirt i baren bliver til en hed nat på en yacht.

Thea efterlader sit kontorjob for en weekend, men efter mødet med den spanske Luis bliver hun aldrig den samme. Strandflirt bliver til ferieforelskelse, og Thea udforsker sider af sig selv, hun havde glemt eksisterede.
At arbejde som hushjælp i en millionærvilla på Mallorca for sommeren er ikke til at modstå. 

Stephanie takker ja, men hun vidste ikke, at huset også kommer med et styk charmerende og sexet rigmand. Endnu en fristelse der ikke er til at modstå.

Caroline er bryllupsplanlægger for sin bedste veninde. Tiden optil og under brylluppet tilbringer Caroline blandt andet sammen med den hjælpsomme, franske Jean-Luc. Hun kaster sig ud i at opleve fuldbyrdet og ægte joie de vivre.
Kan man slukke sine lyster, når først de er blevet vakt?

Vurdering: 
Det først jeg blev mødt med, var en lækker forside som inviterede mig indenfor. Anja skriver med rigtig godt flow i sproget, krydret med billedesprog, er den hjemme. Der er godt med plads til at komme med i hovederne på de fire piger. Mine forventninger om en de fire noveller – blev indfriet med det samme og det helt klart nogle noveller som kan læses igen og igen. 

Jeg giver 6/6 hjerter, jeg er virkelig imponeret. Jeg kunne ret sætte mig selv ind i de fire piger og hver af novellerne er virkelig velskrevet. Jeg glæder mig i den grad til at læse meget mere fra Anja Carolina og jeg anbefaler på det varmeste “Postkort fra Europa” 
💗💗💗💗💗💗 – Mulles Bogblog på Instagram

*Bloggeren har tagget Anjacarolinawrites som er min internationale forfatterside i stedet for Ordlaboratoriet som er min danske side.

Har du fået lyst til at læse novellerne?

Du kan læse den på Mofibo og Bookmate og købe den der hvor du køber dine e-bøger, og selvfølgelig også direkte hos forlaget.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: