Er du til kærlighed?

Nytårsønsket forsideSå er min nyeste udgivelse nok noget for dig. Nytårsønsket er endelig på gaden, som e-bog, senere følger en trykt udgave.

Nytårsønsket foregår i de franske alper, med snestorm og buldrende pejs, og spirende kærlighed der tager et dramatisk twist, så mangler du noget at smække benene op med her i weekenden, så er kortromanen et godt bud.

Kortromanen handler om Matt, som er en succesfuld Hollywoodskuespiller, der endelig får en velfortjent juleferie i de franske, sammen med sine bedste venner. Hans assistent Kayla, tager til Paris for at holde ferie, men hendes kuffert dukker pludselig op, og ingen kan få kontakt til hende. Angsten for at der skal være sket Kayla noget, får Matt til at indrømme at hans følelser for Kayla, stikker dybere. Da Kayla dukker op, må ha beslutte sig for om han tør vise hende, hvad hun betyder for ham. Historien foregår i en skihytte i de franske alper, lige op til Nytårsaften.

Nytårsønsket

Historien kom til mig en snefuld vinter, for nogle år siden, og udkom i første omgang på engelsk. Nu er den oversatte og reviderede historie på gaden. Den fås på SAXO.com, som e-Pub og PDF, til tablet, e-bogslæser, PC etc.

Vil du anmelde kortromanen på din bogblog? Send mig en besked her.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: