I december læser jeg…

Som altid er der alt for mange bøger og alt for lidt tid. Også i december. Men jeg har indset at jeg nok ikke får læst alle de bøger jeg gerne vil, uanset hvor gammel jeg bliver, så det er bedre at få læst lidt, end slet ingenting.

IMAG0840

I december vil jeg gerne læse Hush Hush #1 Forelsket i en engel af Becca Fitzpatrick færdig (så jeg kan komme videre til den næste i serien!).

Jeg er blevet forelsket i paranormalgenren, med engle, vampyrer, gudinder, centaurer og andre mystiske væsener og masser af magi drysset henover, så da jeg tilfældigt spottede denne bog på biblioteket, dragede den mig. Jeg fik den dog ikke læst færdig før den skulle afleveres, men så er det godt Mofibo har den 🙂

IMAG0839

Let it snow er jeg lige gået i gang med, og den akkompagneres af en kop the og to småkager, og gerne stearinlys tændt, for så er det ren julehygge. Sniger der sig et tæppe henover mine ben, og et par uldne strømper henover fødderne, så er det endnu bedre. Let it snow, som er 3 julefortællinger af John Green, Lauren Myracle og Maureen Johnson, sneg sig ned i min indkøbskurv en af de sidste dage i November, hvor pengene slet ikke var til at købe en bog også, men jeg trængte til en hyggelig læsepause. Og hvem kan i øvrigt stå for et omslag der er skinnende? Ikke bling-bling-aholikeren her!

Skyhøj forbrænding genlæser jeg og går stille og roligt i gang med de blide øvelser. Jeg har ingen forhåbninger om at nå længere foreløbigt, men det er okay. Jeg elsker bøger om kroppen og de holder mig motiveret til at leve så godt som jeg kan, med de rammer mit liv opstiller. Viden og inspiration til et sundere liv – I love it!

IMAG0838

Hvis jeg kan nå det i juleferien, så håber jeg på også at få læst nogle af de mange selvudgiverbøger, jeg har liggende på computeren fra mine selvudgiverkolleger, ellers må det blive i januar. Jeg ved at mange rynker på næsen af selvudgivne bøger, men der findes altså gode forfattere der også selvudgiver. Jeg kan nævne dem, som jeg skal læse her: Camille Bech, Dorte Hummelshøj Jakobsen og Gittemie Eriksen. Har du mod på at prøve flere selvudgivne forfattere, så tjek dem ud, og husk at mange gange kan man få en gratis smagsprøve på SAXO.com (kig efter de gratis bøger, man kan vælge) så du kan tjekke ud om de er noget for dig.

Og nu vender jeg spotlyset over på dig, kære læser:

Hvad læser du for tiden?

ps. Husk at du stadig kan nå at være med i julekonkurrencen, om Sydlandske Nætter som pocketbook.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: