FrigjortFor nu at citere Britney Spears “Oops, I did it Again!” så er jeg kommet til at skrive endnu en Sofia Love novelle.

Det var ikke meningen overhovedet, jeg var bare gået i gang med dagens skriveøvelse, og så tog det pludselig fart. Jeg har sat mig selv en 29-dages skriveudfordring mens jeg holder sommerferie (du kan følge den på Facebook) og jeg ville bare skrive et par sætninger og pludselig havde jeg skrevet fire sider.

Faktisk er jeg et par dage bagud nu med skriveøvelserne, for det var så sjovt at skrive novellen og lege med udkast til forside at jeg ikke har fået lavet mine øvelser.

Jeg har sendt den afsted til betalæseren og finpudser den nu, så selvom det ikke var meningen overhovedet at udgive noget som helst før romanen jeg skriver på er færdig, så sker det altså lige om lidt at der kommer endnu en Sofia Love novelle.

Det sjove er jo at jeg efter at have afsluttet Sydlandske Nætter-samlingen, var gået hen og blevet lidt træt af denne genre og glædede mig til efter ferien at kaste mig over romanen som ikke har erotikken som fokuspunkt. Men Frigjort, som jeg har døbt novellen, var så sjov at skrive. Måske fordi jeg ikke havde sat nogen scene eller noget koncept på forhånd? Jeg anede ikke selv hvad der ville ske undervejs, hvilket nok kun gjorde det sjovere.

Hvis du vil vide hvornår novellen udkommer så hop på nyhedsbrevslisten, jeg sender altid først besked ud der.

Advertisement

Join the Conversation

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: