Endelig er den her! Sydlandske Nætter – Nice

COVERnice2

Jeg har glædet mig som et lille barn til at kunne slippe den sidste Sydlandske Nætter novelle løs, lige fra jeg fik idéen om en fjerde novelle. Egentlig skulle det bare have været en enkelt novelle, Kreta, men så tog skrivelysten ved. Så var idéen at det skulle være en novelle-trilogi og i lang tid virkede det som om at det ville blive sådan, da flytteprojektet til hus der bød på en lang liste af uforudsete problemer, ikke bød på meget skrivetid.

Alligevel ville idéen om Nice ikke slippe mig, så her er den men så er det også slut for denne gang. Nu ligger der to romaner (ikke Sofia Love) og måske en anden lille Sofia Love-serie og venter.

Som i de andre noveller, handler det om et lillesolstrejf af ferieflirt. Det er ukompliceret sex med fokus på den følelse det er at give slip på hverdagen og kaste sig ud i et hot ferieeventyr.

I Nice er vi med Caroline til bryllup i det sydfranske og her rimer alt på nydelse, lige fra champagnen der flyder til kyssene med den charmerende Jean-Luc, som med sine brune øjne og gyldne hud får Caroline helt ned i feriegear og helt op i skyerne.

Novellen er i det fleste danske netboghandlere, samt hos Mofibo (som del af novellesamlingen “Sydlandske Nætter-samlede noveller”) og Riidr.

Læs uddrag herunder.

”Jeg ville gerne nyde dig.” Hans øjne udfordrer mig direkte, på samme måde som de har gjort mere diskret de sidste 3 dage. Jeg tager chancen og læner mig ind mod ham og lander på hans bløde læber, der med det samme åbner op og tager imod mig, mens hans hånd finder vej op bag mit øre og holder mig fast i vores kys. Det er ren forløsning at kysse ham, jeg giver helt slip på alt det ansvar jeg har båret for brylluppet, vi er i mål og jeg kan give slip. Han kan mærke det for han kommer tættere på med sin krop og kysset ændrer karakter og bliver mere intenst. Vi er i vores egen lille boble, festen er i baggrunden og min ene fod glider stille ned i det kølige vand, imens min mund suges ind af det varme kys. Vi glider let fra hinanden og smiler på den der akavede måde; som to fremmede der lige har delt et intimt øjeblik.

“Det var dejligt.” Jeg smiler til ham og inviterer ham med mine øjne til at komme tilbage til mine læber.

“Se, du er jo god til at nyde livets glæder,” konstaterer han drilsk og læner sig ind og lander på min mundvig og kravler langsomt hen over mine læber i en kildende bevægelse.

“Jeg har sommerferie nu, så er alting nemmere at nyde,” mumler jeg ind mod hans bløde mund.

Vi fortsætter vores kys og bliver mere modige med at udforske hinanden. En fjerlet berøring på min bare skulder sender kuldegys ned af ryggen på mig; de ru skægstubbe mod min håndflade giver varme lige i midten af min mave. Vi bliver afbrudt af festglade gæster som kommer ned til poolen, lige pludselig er vores intime øjeblik blevet til en højlydt klirren af champagneglas, latter og cigaretrøg. Jeg ærgrer mig og ville ønske at jeg kunne knipse dem væk med fingrene. Jeg kigger over på Jean-Luc og ser at han har det på samme måde. Hans blik søger mit hele tiden og jeg føler mig tryg nok til at være modig og spørge om vi skal finde et mere privat sted. Hans svar er et glødende blik og en hånd der hiver mig op på benene. Jeg tager mine stiletter i den anden hånd og vi sniger os væk fra festen. Ejendommen er magisk med sin udsigt over byen der funkler som jordbundne stjerner i sommernatten, de mange finurlige kroge hvor der er en bænk eller to stole og med huset i centrum af det hele med lyset strømmende ud fra de åbne vinduer og døre. Vi sniger os om bagved ejendommen hvor der er en tilbygning til huset som har en lille terrasse med en blå bænk og et indbygget ildsted. Der er ild i alle husets ildsteder for at skabe en magisk stemning af imødekommenhed og jeg hilser det velkomment,da det er begyndt at blive køligt. Vi sætter os tæt sammen og jeg lægger hovedet ind mod Jean-Lucs varme brystkasse. Han begynder straks at nusse mig bag øret med sin næse, jeg overgiver mig straks. Han bryder muren som jeg ellers altid sætter op når jeg dater, og brager direkte ind i mit center og det føles trygt. Jeg har lyst til at overgive mig til denne smukke mand med de venlige brune øjne og da jeg mærker hans skægstubbe kradse blidt mod min hals må jeg lukke øjnene i og give mig hen til nydelsen.

“Tu es trés jolie,” hvisker han ind i mit øre inden han lader sin tunge tage på udforskning rundt om mit øre. Hans tungespids i min øregang føles et angreb på mine nerveender og jeg hører mig selv stønne svagt.

Sydlandske Nætter – Nice

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: