Hold nu kæft det er varmt! Denne forfatterinde kan da godt lide sommer, bevares, men det skal ikke være nogen hemmelighed at efterår og vinter plejede at være mine yndlingsårstider! Nu er jeg dog begyndt at værdsætte vinteren lidt mindre, noget med manglende lys og sådan, men sommermenneske bliver jeg nok aldrig helt. Det til trods, så nyder jeg at færdiggøre den sidste Sofia Love-novelle i serien Sydlandske Nætter, når jeg kan finde et sted med skygge at skrive i. I en bog er det heldigvis aldrig for varmt til heltinden 🙂

COVERnice2
Coveret til den kommende novelle, hvor det er hot! Både i sommervejret og mellem hovedpersonerne.

Det jeg elsker ved sommer:

  • Lyset!
  • Nemmere at komme ud af døren når man ikke skal have vanter, støvler og tyk jakke på
  • Sandaler! Elsker at gå i sandaler og det egner sommeren sig jo som regel rimeligt godt til.
  • Maden – meloner, jordbær, nemme salater, smoothies, nye kartofler – sommermad er dejlig mad.
  • Samværet vi har med hinanden om sommeren
  • Gåture med hunden er sjovere i solskinsvejr end isglat føre
Morgenens svalende drik: Vandmelon-hindbærsmoothie
Morgenens svalende drik: Vandmelon-hindbærsmoothie

 

Det jeg hader ved sommer:

  • Insekterne! Jeg ved godt de er her af en grund, men flåter, myg, hvepse og edderkopper er ikke min kop the!
  • Varmen – jeg duer ikke til sommer varmere end 25 grader – slet ikke hvis jeg skal kunne lave sætninger i min hjerne og få dem ned på papir.
  • Solskoldninger – jeg kan nå at blive solskoldet, selv med faktor 50 på, hurtigere end jeg kan nå at sige “rød som en krebs!” så det med at ligge og suge sol til mig duer slet ikke. Men heldigvis kan man nyde en god bog i skyggen 🙂

Det er nok godt at jeg har det sådan for ville aldrig få skrevet en eneste bog, hvis jeg skulle ligge og solbade 🙂

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: