Som fan af feel-goodbøger, som romance, chick-lit og women’s contemporary fiction har jeg alle dage godt vidst at det havde et lidt uncool ry.

Mange øgenavne klistrer til de opløftende bøger, der skaber positiv stemning og håb, i en ellers dyster verden. Lægeromaner, ugebladsroman, husmorporno…!!!

Det skorter ikke på nedsættende fraser, men faktum er at romance er en af de genrer der sælges flest bøger af i verden – og hvorfor mon det? Og hvorfor mon vi elsker kærlighedssange- og film?
Vi har brug for håb. Brug for at vide at der er gode mennesker i verden, og at vi kan klare de forhindringer og problemer livet byder på.

Jeg elsker ubetinget feel-goodbøger. Jeg har læst mange af dem i mit liv, og vil gøre det resten af mit liv. Heldigvis så er der nok at vælge imellem 🙂
Og derfor har jeg i dag lanceret feelgoodbooks.com – som kommer til at rumme al min kærlighed til genrerne der falder under ‘feel good’.


Har du lyst til at blive inspireret til hvad du kan læse, så hop over og vær med. I disse tider med pandemier, krige, klimaforandringer etc. så er det godt at blive mindet om alle de gode ting som verden også indeholder. Og der findes forrygende forfattere derude som har puttet det håb på bogform.

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: