Vindere – Bogjulekalender2015 – 17. december

17L

Tjek her om du er den heldige vinder i dag. jeg har trukket lod via random.org for at sikre at det er gået fair til.

Tillykke til vinderne og husk at vi igen i morgen har flere bøger som du kan være heldig at vinde. Hvis du vil værre helt sikker på ikke at gå glip af dagens konkurrence kan du tilmelde dig her, så får du hver morgen en mail med info om dagens præmier.

Vand: Jennifer

Damen I den grønne dragt + Elinors efterår E-bøger: Maria

Tillykke til vinderne som bedes sende deres adresseinfo til ordlaboratoriet@gmail.com så jeg kan give de respektive forfattere besked om hvor de skal sende præmien hen.

Tjek kalenderen i morgen for flere spændende bogpræmier!

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog tilordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.