Frigjort

Så er Frigjort sluppet løs i boghandlerne og jeg danser glad rundt om computeren herhjemme. Jeg har haft en fest med at skrive denne novelle, som jeg slet ikke havde planlagt, og den fest vil jeg gerne fortsætte lidt endnu.

Så, vi skal da have en giveaway her på bloggen. Vil du vinde et eksemplar (ePub eller PDF) af Frigjort er det eneste du skal gøre at like og dele dette opslag, eller like og kommentere i kommentarboksen til indlægger her.

Læs et uddrag af bogen HER

Jeg trækker en vinder på Mandag den. 1. september 2014

Vinderen bliver annonceret her og på Facebook.

NB! Vigtigt at du liker på like knappen til dette indlæg, (ikke Facebookknappen) ellers kan jeg ikke se hvem der deltager hvis du ikke vælger at lægge en kommentar!

Advertisement

Join the Conversation

7 Comments

  1. Er ikke helt sikker på hvad det er for en like knap jeg skal benytte, men jeg forsøger anyway

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: