BogJulekalender2015 – 21.december

21L

Lige om lidt er det juleaften – og alligevel bliver vi ved med at have boggaver til heldige vindere her på bloggen!

I dag er det pixi-bogen Mis med de store kugler af Frank Madsen vi skal have fundet en heldig vinder til. Der er også to heldige vindere der kan modtage Vildt af Millie Blake med mailen – der er to e-bøger på spil. Til sidst skal vi også uddele e-bogen Skimmelramt – hvad koster det? af Tinamaria Fabrina Jensen – så hop ned i kommentarfeltet og læg en kommentar, så er du med.

21Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Mis med de store kugler PIXIbog

Om Mis med de store kugler:

Mis har noget, kvarterets andre hankatte ikke har, og damerne er helt tossede med ham. Men Mis er en rastløs sjæl, og en dag er samfundet ond ved Mis, så han drager ud for at erobre verden.
Dette er historien om Mis, skrevet af Biker-Bjarne, en figur i Frank Madsen og Sussi Bechs tegneserie Eks Libris, der synes, at der er for få billedbøger for børn, der for alvor sparker røv. Det gør Mis med de store kugler!

Den frække værtindegave, den sjove mandelgave, den perfekte kalendergave – eller den overraskende gave til dig selv!

Vildt

Om Vildt:

Erotisk Novelle: Althea afholder storvildtsjagter i Afrika – løvejagter. Hun har lige mistet en sporfinder, som døde efter et angreb af en arrig løve. Derfor har hun brug for den stærkeste og dygtigste sporfinder til at overtage pladsen. En af de lokale dukker op, og med det samme kan hun mærke, at sporfinderen er af en særlig kaliber – han er kæmpestor, høj, bred, og samtidigt så atletisk bygget, at man forventer at han kan reagere og bevæge sig med lynets hast. Han har et roligt og opmærksomt blik. Hans hud er mørk som natten, og dufter dragende. Et stykke stof er hængt skødesløst over hans krop for at dække de mest private dele, men det lykkedes ikke altid helt. Jægerne kommer fra rige udenlandske familier, og svømmer i penge. Det har ikke altid den bedste indflydelse på den medmenneskelige respekt og anstændighed, og det får Althea at mærke.
Vildt er en fortælling om vilde mænd, vilde dyr, vild sex, og vildt begær.

 

Skimmelramt

Om Skimmelramt – hvad koster det?:

Oversigten over, hvad det koster og har kostet at være skimmelramt – ikke kun for den enkelte, men også for samfundet og dermed den fælles kasse.

Denne bog er dommerversionen, som er den udvidede version med forklaringen til dommeren omkring posterne undervejs.

Bogen indeholder også uddrag af Farum-rapporten, som har relevans for skimmelsagerne og bogen er en del af de bøger, som dommeren skulle have haft op til hovedforhandlingen, men bøgerne måtte ikke fremlægges i retten. De to andre bøger som heller ikke måtte fremlægges er “Skimmelramt – beretningen til dommeren” og “Skimmelramt – bilagene til dommeren “.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Advertisement

Join the Conversation

20 Comments

  1. Ha ha ha mus med de store kugler 😃😄😃😄 det er lige en bog for mig … og min mor (på snart 70 år) det er da humor på højt plan. Lettere anderledes end mus med de blå øjne vi læste som børn

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: