BogJulekalender2015 – 12.december

12L

Så er det allerede blevet den 12. december og vi bliver bare ved med at finde gode bøger frem til jer her i julekalenderen 🙂 I dag er en regulær gaveregn!

I dag er der et e-bogs eksemplar af Syg i Hodet af Finn Wilkens på spil. Du kan også lægge billet ind på at vinde en paperbackudgave af Englene i mørket af Gitte Blessing.

Fra Tinamaria Fabrina Jensen er der et stk. Kaspers Perler og et stk. Et værdigt hingsteliv som e-bøger på højkant.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

12Å

 

 

 

englene i mørketOm Englene i mørket:

En nervepirrende fortælling om kampen mod Mørkets fyrste! Mørkets fyrste så på Tia med gnistrene sorte øjne fulde af had. Hun så tilbage på ham med grønne øjne, som var lige så hadefulde. Mørkets fyrste gned sig i hænderne og smilede sit ondskabsfulde smil. Som når katten leger med musen og den har trængt den op i en krog, hvor musen ikke har en chance for at slippe væk. Tia sank en klump og indså, at det var meget dumt af hende, det hun lige havde gjort. Nu var hendes chancer forpasset. Han legede med hende, fordi han vidste, at hun ikke kunne undslippe. Så lød en stemme i hendes øre med nogle ord, hun så tit havde hørt. Mormors ord: Man skal aldrig give op! Da Tia kommer til Lyslandet oplever hun venskaber og fjenskaber, kærlighed og svigt. Hun finder ud af, at hun er den udvalgte!Læs den spændende historie om Tia og prins Ausan og deres kamp mod det onde. Følg med hende til Mørkelandet, hvor Mørkets fyrste ønsker at lade ondskab fylde alle mennesker. En historie om aldrig at give op uanset hvor sort det hele ser ud, for din skytsengel er altid hos dig.

 

Syg i hodetOm Syg i Hodet:

Ludvig er 14 år og bor alene med sin mor.
Største problem: Hun drikker snaps.
Lidt mindre: Klassekammeraterne ved det.
Noget mindre: Har kun én ven.
Meget mindre: Har ingen muskler.
Uden for kategori: Er forelsket.

 

 

 

kaspers Perler

Om Kaspers Perler

Min søns herligheder igennem årene. Læs den, hvis du trænger til at få smilet frem i øjne og hjerte.

 

 

 

 

 

 

Om Et værdigt hingsteliv et værdigt hingsteliv

Anno 2010 lever hingste stadig under kummerlige kår uden kontakt til artsfæller. Bogen viser, at det er muligt at gå en anden vej, så man får en glad og velafbalanceret hingst.

Bogen rummer også mine erfaringer på godt og “ondt” ved at være hingsteholder.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Vi bliver ved!

Det er utroligt men sandt, men frem til den 25. (yes, der kommer en lille konkurrence den 25. – så hold øjnene åbne!) kan du vinde en masse spændende bøger på Ordlaboratoriets blog. Kom glad og vær med – og måske vinder du en julegave til dig selv?

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

 julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Advertisement

Join the Conversation

29 Comments

  1. Vil gerne vinde englene i mørket 📚 Tusind tak for at du glæder mig og andre med de mange dejlige bøger der bortgives hver dag indtil juleaften 🎄🎄🎄 🙂

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: