BogJulekalender2015 – 7.december

7L

Så blev det den 7. december og i dag er der disse to spændende bøger på højkant:

En heldig vinder kan vinde et e-bogs eksemplar af Ane-Marie Kjeldbergs Jeg får døden. En anden heldig vinder kan vinde et paperback eksemplar af Jan H. Hansens Tyve Tyve.

7Å

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

tyve tyve

Om Tyve Tyve

Hvad nu hvis Nazisterne havde vundet anden verdenskrig, hvordan havde Danmark så set ud i dag? Og hvad nu hvis ingen havde modsat sig samarbejdspolitikken med nazisterne, hvordan havde Danmark så set ud?

Tyve Tyve handler om David og Katrine. De er et almindeligt ungt par, der kun er interesseret i at leve som alle andre unge mennesker gør. Men det er ikke nemt når David samtidig er jøde. David skriver bøger om en verden, der minder skræmmende om vores virkelighed. Ideen kommer han til at opgive, da han som jøde ikke kommer langt. I stedet begynder han at vandre rundt i Aarhus, i første omgang for at søge arbejde, men snart møder han den gamle mand i et kolonihavehus. Den gamle mand fortæller om sit liv til David, en historie der er så utrolig, at det er bedre at betragte den som utroværdig. Efter et skænderi forsvinder David fra Katrine og hun må ud for at lede efter ham.

 

Jeg får dødenOm Jeg får døden

’Jeg får døden’ af Ane-Marie Kjeldberg er en krimi om mord og overfald i et nyspirituelt miljø. Bogen er en spændende klassisk krimi, men også en fortælling, som ser nærmere på nyspirituelle og alternative

helbredere. Hvad kan de? Hvad kan de ikke? Er der i visse tilfælde svindlere og bluffere på spil?

Hospitalspræsten Ester, den unge psykolog Andreas og forfatteren og ex-buddhistmunken Bastian ser på

sagerne fra vidt forskellige vinkler, mens de skarpt forfulgt af morderen forsøger at opklare dødsfald og

voldelige angreb i den nyspirituelle gruppering. Ane-Marie Kjeldberg har en række udgivelser bag sig. ”Troværdigt og medrivende,” skrev Politiken om hendes roman Marcipansøstre, og Litteratursiden sagde om hendes novellesamling Aktstykker, at ”forfatteren afslører en stor indsigt i den menneskelige psykologi”. Litteratursiden skrev om ’Jeg får døden’: ”Ane-Marie Kjeldberg har med denne krimi indskrevet sig i rækken af danske kvalitetskrimiforfattere” og ”en nøgtern og sober holdning til healere, clairvoyante, numerologi o.l.”

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar på bloggen og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

 

julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Advertisement

Join the Conversation

34 Comments

  1. Jeg vil gerne vinde “Jeg får døden” af Ane-Marie Kjeldberg. Har læst om den flere gange, om den kunne jeg godt tænke mig at læse.

    Like

  2. Det er da svært når man gerne vil læse dem begge – nå men det må blive Tyve Tyve! 🙂

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: