BogJulekalender2015 – 4.december

4L

I dag, under den fjerde kalenderlåge, gemmer der sig to bøger på engelsk fra to danske forfattere. Det er altid spændende når forfattere udkommer på det internationale marked og mange danskere kan jo også godt lide at læse på engelsk. Så i dag er der mulighed for at vinde en paperback af Christine Gasbjergs My Star og en e-bogsudgave af Above Between and Below af Claus Holm.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

4Å

 

my star

Om My Star

Earth has grown cold and polluted, and the population is divided between a very small and select upper class controlling all wealth and resources, and the vast majority of the population living in extreme poverty. This is the story of a girl’s quest to follow her dreams in spite of it all. On her journey towards discovering the meaning of life she stumbles across a dark secret holding Earth in an iron grip. She has no idea what forces she’s up against and soon she finds herself all alone and left to die on an alien planet, and she’s running out of oxygen. Welcome to space. Prepare to be sucked in…

 

 

 

 

Between above and below

Om Above Between and Below

“Between Above and Below” er en bog med 4 historier, alle forskellige. Den første, “The Bunker” , handler om en flok turister som bliver fanget i en underjordisk atomkrigs bunker, da missil alarmen pludselig går i gang. De er nu fanget og ved ikke om det er en fejl eller om missilerne faktisk falder deroppe. Og luften vil snart slippe op…
Den anden, “The Lady and the Lions” handler om USA i 60’erne og om en dreng fra en lille by som møder en pige der rejser med et cirkus. En umulig kærlighedshistorie, fordi hun skal videre om en uge…En fortælling om tabt uskyld og drømme, om lidenskab…og løver.
Den tredje, “Wendigo” handler om 4 venner der er i en hytte på et bjerg i en snestorm. De hygger sig med at fortælle uhyggelige historier foran pejsen da de pludselig får en gæst, som ændrer alt for dem. Bogens eneste egentlige uhyggelige historie.
Den fjerde, “The Guardians” handler om en skytsengel og en skyts dæmon, som begge bliver sat til at følge det samme menneske. Englen skal sørge for det går ham godt, dæmonen for at det går ham skidt…men hvor længe kan en engel og en dæmon arbejde sammen, før de bliver venner? Og hvad er formålet med at de begge skal passe på denne dreng? Og hvor passer apokalypsens 4 ryttere ind i det hele?

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar til indlægget her og skrive hvilken bog du gerne vil have hvis du vinder. Der bliver trukket en vinder i aften efter kl. 20 – vindere bliver offentliggjort her på bloggen i et separat indlæg.

Få BogJulekalenderen direkte i indbakken hver morgen – tilmeld dig her

julekalender2015

Ordlaboratoriets BogJulekalender2015 Konkurrenceregler

Ordlaboratoriet og Anja Christensen er vært for denne online julekalender hvor du hver dag fra den 1. – 25. december 2015 kan deltage i konkurrencen om bøger, doneret af diverse forfattere/forlag.

Hver dag bliver der udloddet bøger, og du deltager ved at lægge en kommentar på Ordlaboratoriets blog under dagens indlæg. Du kan deltage til klokken 20 den pågældende dag, efter dette tidspunkt bliver der trukket en eller flere vindere, som bliver offentliggjort på bloggen i et nyt indlæg. Du kan kun deltage en gang per dag. Bliver du udtrukket som vinder bedes du sende din e-mailadresse og forsendelsesadresse hvis du har vundet en papirbog til ordlaboratoriet@gmail.com Ordlaboratoriet sørger for at forfatteren/forlaget får besked om hvor bogen skal sendes hen.

Det er alene forfatterens/forlagets ansvar at sørge for at vinderen får sin præmie.

Advertisement

Join the Conversation

26 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: