Det er som om der aldrig er tid nok til at læse, men om søndagen kan jeg få klemt lidt ind, og om morgenen når jeg lige er stået op.

2015-09-01 15.52.44

Lige for tiden er det Englehviskeren som jeg læser om morgenen, og jeg ville ønske jeg havde fået fat i den på engelsk, for sætningerne irriterer mig på dansk. Sådan synes jeg ofte det er med oversættelser. Enten bliver de enormt tunge og med gammeldags ord, eller også kan man ligefrem høre hvordan det ville have lydt på engelsk. Så jeg foretrækker at læse på engelsk, hvis det er originalsproget. Men når det så er sagt så er det en fascinerende bog, specielt taget forfatterens unge alder i betragtning, så er han allerede et dygtigt medium.

2015-09-01 15.26.50

Egentlig læser jeg ikke Blue Moon endnu, men jeg går i gang lige om lidt! Det er nr. 2 i The Immortals serien og jeg slugte etteren ret så hurtigt. Jeg elsker disse paranormal romances, og bliver måske inspireret til en dag selv at skrive sådan en?

2015-09-01 15.22.45

Jeg er næsten færdig med Dream Lake, som jeg har været uforskammet længe om at færdiggøre, og det er ellers en god bog – så jeg glæder mig sådan til at læse sidste halvdel. Lisa Kleypas første bøger, den populære Wallflower-serie, synes jeg ikke var nær så tung at komme igennem som denne Friday Harbour serie. På trods af det, har hun alligevel givet mig lyst til at opleve det liv hun har opfundet på øen San Juan.

2015-09-01 15.27.02

En anden bog, som jeg længes efter at komme i gang med er The French Gardener. Jeg er forelsket i Santa Montefiores bøger! Nogle gange er jeg dog blevet lettere skuffet over at have lånt en bog på biblo og så har jeg allerede læst den! For man skal være opmærksom på at det danske biblioteksvæsen ahr købt de samme bøger med forskellige titler! Det skyldes at bøgerne har fået en titel i England og en anden i USA. Men man kan altid lige dobbelttjekke på hendes hjemmeside inden man bestiller, og denne har jeg endnu ikke læst og jeg glæder mig til at blive forfært at Sanats magiske beskrivelser.

Hvad læser du for tiden?

Advertisement

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: